Skoči na vsebino

Spet VeLjer?ki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej ...kot obljubljeno ?e moje slike pravkar opranega afteka z "normalnimi" gumami..... :bravo:

UGANKA:

Katera sprememba ali modifikacija je na avtu od moje zadnje slikovne objave?

Kdor ugane mu ?astim :pepsi:

LP daVid

post-228-1143304117.jpg

post-228-1143304129.jpg

post-228-1143304140.jpg

post-228-1143304150.jpg

post-228-1143304160.jpg

Feel free....

Napisano

Rde?i ventil?ki?? :whatever:

EDIT:niso,sn vido,da si jih ?e prej mel... :(

A ma? novo di?avo,nove brisalce?? :P:D

BTW,lepo si jo spral! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Na-aaaa-------- wrong answer...... :bravo:

In mary...Eros ni n? polulal....samo di?i mu ?istilo od gum.... :prstgor:

Poky....sem tebe vidu pa sem se mogu potrudit... :aaaaa:

Aja Rde?i ventil?ki so ker je plin noter..... BUUM!!!

Feel free....

Napisano

A pa se vidi na slikah ta sprememba?? <_<

Ti?a vun!!

Napisano

Jap....se vidi..... :))

Mali hint.... sprememba je ve?ja od ventil?a in man?a od cele gume..... :bravo:

Feel free....

Napisano

Daj ?e mali hint....na keri sliki se najlep?e vidi?? <_<

Ti?a vun!!

Napisano

A ma? drugo anteno?? :whatever:

?e ne pa ni?,morem it na ?iht,bom ?e ju3 probal sre?o,?e ne bo ?e keri trofo oz.opazo.... :D

Ti?a vun!!

Napisano

na-aaaa antena ista.... :lol:

No premisli...

PAPA

daVid

Feel free....

Napisano

nisi vec ceh :bravo:

(za tiste ki ne stekajo: zavesice)

a sem zmagu???

:aaaaa:?ESTITAAM!!!! :aaaaa:

P :pepsi: si dobil....naslednji teden te povabim..... :hohoho::bravo:

Feel free....

Napisano

:aaaaa:?ESTITAAM!!!! :aaaaa:

P :pepsi: si dobil....naslednji teden te povabim..... :hohoho::bravo:

:ouje: a si ti zdaj v LJ al kako? ce ja, poklici SOS :)

:ouje: a si ti zdaj v LJ al kako? ce ja, poklici SOS :)

aja se to: a prides z mano jutr v MB? bom srecal bando tam pa torte tudi :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jap od pon do petka sem v LJ....ej jutri pa ne bom pri?u.... drugi plani v igri... :D

LAbi lahko pa en drugi dan skupej spet odletiva gor... itak toti maribor?ani so sami privatniki...so vedno fraj... :hohoho:

Feel free....

Napisano

Katera sprememba ali modifikacija je na avtu od moje zadnje slikovne objave?

Kdor ugane mu ?astim :pepsi:

LP daVid

Mislim, da si eno spremembo ?e sam spregledal - okvir?ek tablice spredaj je drugi!!!

Za to si zaslu?im vsaj en vez :pepsi::hohoho:

P.S.: Pa narobe si obrnil okvir?ek ! :whatever:

Papa, Tomi
Napisano

ej.. kwa pa je to za en avto ? :P:D

zgleeda lepo ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Madonca,pa sploh nisem opazo..... <_<:( Okvir pa le obrni,ker druga?e bo? spet ?EH! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Ojoj...sploh nisem opazil da je narobe... :lol:

Tomi dobi? :pepsi:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Tomi dobi? :pepsi:

LP daVid

David pridem ta teden v LJ, tak, da bom pobral davek!!! :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

DEAL!!! Do ?etrtka sem zaseden od 7-15 al pa 16 ure....tako da ?e se da pridi pol...pa te povabim h meni domov na eno dobro kavico..... :hohoho:

Bo? ?e mojo ka?o lahko spoznal... :bravo:

Feel free....

Napisano

Huh, ta bo te?ka - enkrat do srede in dopoldan bo ... :ne vem:

Papa, Tomi
Napisano

Hm....ej ti kar pokli?i....will se what we can do..... :bravo:

Feel free....

Napisano

ja bomo trio fantastikus v LJ :)

david lahko ti pridem pomagat (sarmirat sodelavke, pa te bojo spustile na pavzo) :whatever:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi no problemos....sam nisi kadilc...takih ne spustijo noter... :lol:

Kakorkoli....mi2 moreva ?e na :pepsi: it ta teden....

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.