LabiGT Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Labi no problemos....sam nisi kadilc...takih ne spustijo noter... Kakorkoli....mi2 moreva ?e na it ta teden.... lahk kadim (ce dam gas do daske )poklici ti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Deal!!!!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 He he,Labi bi zamoto tvoje sodelavke,tacajt bi pa ti lahko ?el z Komarjem na kavo!! Stvar re?ena! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 27. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2006 He he,Labi bi zamoto tvoje sodelavke,tacajt bi pa ti lahko ?el z Komarjem na kavo!! Stvar re?ena! Hm...to pa sploh ni slaba idej ej!! Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 sam pol bi moral David bit prevec cajta zunaj in bi se zacel dolgocasit dokler bi Labi opravil.....ce se razumemo?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Hm...to pa sploh ni slaba idej ej!! Lahko jutri! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Lahko jutri! Ja more met ?e Labi cajt ju3!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.