diemeks Napisano 10. julij, 2004 Prijavi Napisano 10. julij, 2004 Ali kdo ve kje bi se dalo u sloveniji dobit kak tak spoiler? Citiraj
Mazda323 Napisano 11. julij, 2004 Prijavi Napisano 11. julij, 2004 Preko tele strani naro?i kot si ?e sliko gor prilepil (www.pakfeifer.com), ker v slo mislim da ne bo? dobil tak?nega spoilerja, ker ATH tuning tudi nima tak?nega ampak ima samo stre?nega! Citiraj
din Napisano 13. julij, 2004 Prijavi Napisano 13. julij, 2004 Pri nas bi lahko mogo?e probal pri Ustylu , ?e ti je kos to naredit. Druga?e pa Pakfeifer, ima pa kar drage cene Citiraj
STAJERC Napisano 15. julij, 2004 Prijavi Napisano 15. julij, 2004 Jaz sem mojga kupu (kopija originala) pri enem tipu blizu Roga?ke! Sem pa videl da zna naredit marsikaj, tak da ti bo ziher enega predelal tak da bo pasal na tvoj avto! Tu ma? cifro pa ga pokli? ?e ho?e?! 041 576 304 Pa ?e drag se mi ni zdel. P.S. A te homologacija ni? ne skrbi? Citiraj
diemeks Napisano 17. julij, 2004 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2004 Hey ?tajerc, koliko pa si ti dal za tvoj spoiler? Ma je kopija tega od ATH? Citiraj
STAJERC Napisano 20. julij, 2004 Prijavi Napisano 20. julij, 2004 Za spojler sem dal 20 jurjev (pripravljen za barvanje) , pa je to kopija original mazda spojlerja! Citiraj
torstorm Napisano 21. julij, 2004 Prijavi Napisano 21. julij, 2004 ki si to kupil ??? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
STAJERC Napisano 22. julij, 2004 Prijavi Napisano 22. julij, 2004 Sj sem ?e napisal, da pri enem ki jih doma dela blizu Roga?ke Slatine! Sj bom po?as slikce gor dal, sam ba ?e nov zadnji lonec zmontiram (na vsaki strani en ovalni izhod), da ne bom dvakrat slike gor deval. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.