b mx-6 Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 225/55/16, Feltne sem pa kr iz MX-6 ukradu, ker so slu?ajno pasale. Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
LabiGT Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 ce se ne motimsi mel te feltne na mazdi ne? tle zgledajo se leps...vsaj meni aha sele zdaj vidu da brezveze sprasujem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Nice rideee...... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 ornk gajba kak se pa to kaj pelje ? pa poraba ? mene je neko? mikalo nekaj podobnega met, al pa Xedos 9 :D Citiraj LP KAALman
b mx-6 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 ornk gajba kak se pa to kaj pelje ? pa poraba ? mene je neko? mikalo nekaj podobnega met, al pa Xedos 9 :D Pelje se izredno dobro, sem zelo presene?en, glede da sem ?el iz ?portnega avta na eleganco, avto je nor kot da bi se z ladjico pelju, neravnin skoraj da ne ?uti? ker kar plava, druga?e poraba je tam okrog 11-12max tudi pri teranju ?e nisem nikoli pri?el ?ez dvanajst, tankam pa skoz 100 oktanski bencin (OMV). Tudi jaz ko sem kupoval avto sem razmi?ljal o Xedos-u 9, Hondi Legend, Nissan Maximi, pa sem se na koncu odlo?il da vzamem Maximo, 1. ker nima velikega servisa (pogonska veriga) 2. ker je bila v tem razredu najbolj ohranjena od ostalih zadev ki so bile takrat na razpolago za kupit 3. najmlaj?i avto v tem razredu za to ceno Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
poky Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Uuu,prava ladja...... To je ?e preve? "biznis" avto za mene! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
b mx-6 Napisano 27. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Uuu,prava ladja...... To je ?e preve? "biznis" avto za mene! Samo malo ve?ja limuzina pa? Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.