komar Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Ja valda;ampak vseeno moram priznat,da je tak nizko dobro zgledala 6ka.... ?al, videz 100%, uporabnost samo 50% ... druga?e bi itak tako pustil! Ostala mi bo v lepem spominu Citiraj Papa, Tomi
Violet Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Po novem bo pa pri?el na obtimalnih 35mm vi?ine oziroma ni?ine..... pa ?e mal... pa ?e mal ... pa bo na istem no, kaj sem rekla, da bodo ?e u?esa bolela meni je pa bolj v?e?, ?e ja avto dvignjen - sploh pri d?ipih Citiraj
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 pa ?e mal... pa ?e mal ... pa bo na istem no, kaj sem rekla, da bodo ?e u?esa bolela meni je pa bolj v?e?, ?e ja avto dvignjen - sploh pri d?ipih U?esa te bolijo - otorinolaringolog bo pravi naslov zate. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Violet Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 U?esa te bolijo - otorinolaringolog bo pravi naslov zate. ne bo n? pomagal U?esa te bolijo - otorinolaringolog bo pravi naslov zate. ne bo n? pomagal Citiraj
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 ne bo n? pomagalne bo n? pomagal Potem ti pa ni ve? pomo?i. Mogo?e pa starost dela svoje Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Guest BrainY Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 H&R so tudi zelo dobra izbira...to,da sem pa vedno bil proti Apexu pa itak ve?.... res nimam nobenih pripomb pa ?e trd ni avto tak fejst kot sem pri?akoval.. tako da apex ampak to z tabo Tomi pa je res blo malo... newem no, glavno da si zrihtal Citiraj
KAALman Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 a koncu koncev ne razumem , zakaj ne Eibach ?... kdorkoli je dal karkoli v avto, ?e vedno jhe bla Eibach najbolj?a izbira... samo avto je tak zgledaaaaaaaaaaaaaal Citiraj LP KAALman
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 ?koda,da nisem v ?ivo vido tega extremnega zni?anja..... Gdaj gre? na menjavo? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 V za?etku prihodnjega tedna... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 No pol pa mogo?e ?e obstaja mo?nost,da jo vidim v ?ivo! Mogo?e sn jo ?e vido,pa nisn vedo da je to to,ker sn mislo da je keri od zimske slu?be za plu?enje se zmoto,pa ?el na cesto malo prepozno.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Potem ti pa ni ve? pomo?i. Mogo?e pa starost dela svoje al si dones z levo nogo ustal, al ti de?va doma ne da miru, u?asih ima? tak pametne ideje, v?asih pa take ?udne prebliske, hja, kar sprijazni se da tu niso ve? samo de?ki ?e pa ti ho?e? ostat skoz mlad, ve? kaj ti sleduje... Citiraj
David Napisano 31. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ?e pa ti ho?e? ostat skoz mlad, ve? kaj ti sleduje... Violica.... le kaj bi to bilo??? Citiraj Feel free....
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Mogo?e je hotla povedat,da mu negdo sledi..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 al si dones z levo nogo ustal, al ti de?va doma ne da miru, u?asih ima? tak pametne ideje, v?asih pa take ?udne prebliske, hja, kar sprijazni se da tu niso ve? samo de?ki ?e pa ti ho?e? ostat skoz mlad, ve? kaj ti sleduje... Vstajam vedno z desno nogo....deklica je tudi pridna....jaz sem samo vpra?al,da mogo?e pa starost dela svoje, kar vidim iz lastnih izku?enj.Kaj pa mi sledi,?e ho?em ostat mlad?lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
HLADNI Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 tomi, aibachi so me stali 40k, kaj pa h&r, je ceneje ali bolj?e??? Citiraj
Violet Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 jaz sem samo vpra?al,da mogo?e pa starost dela svoje, kar vidim iz lastnih izku?enj.Kaj pa mi sledi,?e ho?em ostat mlad?lp vuk vpra?anje o starosti sem mal druga? zastopla za ostal pa no?e? vedet sicer pa vu?ina, ko ima? motor, ali se kaj udele?uje? vsakoletnega "bajkerskega festivala"? Citiraj
Symon Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Apexi se posedejo ker so premehki. Sploh ni to za dizle, za kak?ne lahke bencinarje (Punto, Clioti tastari..) so ok, ampak za tak?no dizelsko limuzino to ni. Citiraj
David Napisano 1. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2006 Apexi se posedejo ker so premehki. Sploh ni to za dizle, za kak?ne lahke bencinarje (Punto, Clioti tastari..) so ok, ampak za tak?no dizelsko limuzino to ni. Kaj pa za mazdo 3?? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 ce ze das znizat, znizaj kvalitetno => Eibach! ali pa tudi H&R Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 ce ze das znizat, znizaj kvalitetno => Eibach! ali pa tudi H&R To?no tako! ?e rihta? avto ga zrihtaj oreng! Citiraj
David Napisano 1. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2006 Ja glede na to da sem laik kar se tega ti?e..... upo?tevam use kar poveste.... torej ajbah naj bo.... Citiraj Feel free....
Violet Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Sedaj sem pa ?isto zmedena ?igava je srebrna 6, ali ni od komarja? David, kaj ima? ti temno 3 ali srebrno 6? Labi, kateri avto je pa tvoj - temni 6 ali srebrni 6? Sedaj naj mi pa nekdo podrobno razlo?i, kaj pomeni, razlika in pri katerem avtu se najbolj?e obnese: Apex H&R KAW vzmeti EIBACH fedri so ?e kak?ni kateri so na mazdah originalni in pa ali nimate ve? avtomobilov v garanciji, da ga lahko potem tak preurejate.... Citiraj
LabiGT Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 moj je crni nima vec garancije serijske vzmeti so mazdine (ne vem kdo tocno je proizvajalec), kot dodatno opremo pri mazdi ti monitrajo Eibache (ki je "firma", med drugim tudi v F1), H&R je tud Ok (opremljajo npr. nemski DTM, apex pa je bolj tko so-so) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 tomi, aibachi so me stali 40k, kaj pa h&r, je ceneje ali bolj?e??? H&R pridejo 55k, z popustom 43k - Eibach-a pa tukaj nimajo, da bi mi za njih zamenjali, tako, da sem "prisiljen" H&R vzet! Upam, da bo OK, ker sedaj mi je ?e pri zadnjih kolesih za?elo strugat - pomeni, da se avto ?e kar "poseda"... Aja, Violet - srebrna 6-ka je moja (tista najlep?a )! Aja, pa garancija je ?e ?la papa... Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 H&R pridejo 55k, z popustom 43k - Eibach-a pa tukaj nimajo, da bi mi za njih zamenjali, tako, da sem "prisiljen" H&R vzet! Upam, da bo OK, ker sedaj mi je ?e pri zadnjih kolesih za?elo strugat - pomeni, da se avto ?e kar "poseda"... APEX. Po?lji ti trgovce nekam ker ti prodajo tako mehko sranje za tako te?ak avto. Ma, da ti dajo na H&R popust! Amaterji.. Mogli bi ti povedati, da bo najverjetneje pri?lo do tega... @Violet: Davidi ima srebrno 3ko, Komar srebrno 6ko. Labi ti je pa ?e povedal.Originalni fedri so pa? original. Ostale so pa ?portne torej ni?je in naj bi bile tudi tr?e (kar recimo Apex niso) tako, da zni?amo te?i??e avta in mu izbolj?amo lego. Aja pa tudi zra?ni upor naj bi se zmanj?al saj gre manj zraka pod avto tako da v teoriji naj bi avto la?je dosegal vi?je hitrosti. KAW firma? prvi? sli?im. Eibach & H&R pa so priznane znamke, ki sodelujejo v moto?portu kar pa nekaj velja. Fedre lahko menja? tudi, ?e je avto v garanciji, ?e se ne motim, samo na uradnem servisu ti jih morajo. Potem mora? pa iti ?e na LPP urediti homologacijo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.