Bosti Napisano 13. julij, 2004 Prijavi Napisano 13. julij, 2004 Zvok avtomobila mi daje vedeti, da je ponovno po?il auspuh. To je ?e drugi? v njegovi ?ivljenjski dobi, zato bi ga sedaj raje zamenjal. Mazda-mx3 mi je priporo?il Bosal, zanima pa me, ?e se spla?a dat gor kaj bolj ?portnega in ?e ... kaj. Ravno razmetaval pa z denarjem ne bi. Hvala za nasvete. p.s.: Kje v Ljubljani ali Kranju se da dobit Bosal in koliko ?asa traja, da zamenjajo? Citiraj
vuk Napisano 13. julij, 2004 Prijavi Napisano 13. julij, 2004 Bolj ?portnega?? DeVito...cca. 40.000 SIT...nerjavna plo?evina...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 13. julij, 2004 Prijavi Napisano 13. julij, 2004 Bolj ?portnega?? DeVito...cca. 40.000 SIT...nerjavna plo?evina...lp vuk ja ce bi ga lahko homologiral...ne priporocajte folku izdelkov, ki so predmet homologacije in le te ni mozno izpeljat Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Mazda323 Napisano 13. julij, 2004 Prijavi Napisano 13. julij, 2004 Lau?, Novak, Jokra... Pa homo je va?n Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 vi govorite samo o zadnjem locu, kaj pa ?e je spustil kje drugje, pred ali za katalizatorjem, kar se je zgodilo meni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 saj, ponavadi spusti tam okrog katalizatorja,bolj pred. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
torstorm Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 jaz mam gor ?portnega od lau?,pa je dober zvok,niti ne tak glasen. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
din Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 Meni je na 323 1,4 na vsaki 2 leti crkoval zadnji lonec 2x walker, delam pa pbl 25k km na leto Citiraj
torstorm Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 premalo tera?, da ti kondenza vun ne zme?e. Druga?e pa od lau? so lonci iz dvojne plo?evine, tako da en ?as dr?ijo.Glede kompletnih iz inoxa pa ne vem ?e bo? dobil homologacijo. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
ToniX Napisano 14. julij, 2004 Prijavi Napisano 14. julij, 2004 premalo tera?, da ti kondenza vun ne zme?e. mislim da ne bo dr?alo Citiraj
vuk Napisano 15. julij, 2004 Prijavi Napisano 15. julij, 2004 Bolj ?portnega?? DeVito...cca. 40.000 SIT...nerjavna plo?evina...lp vukja ce bi ga lahko homologiral...ne priporocajte folku izdelkov, ki so predmet homologacije in le te ni mozno izpeljat Glede homolomo vem,da ga ne more? dobiti;sem bil zadnji? pri njemu na obisku in se trudi v tej smeri;v glavnem ko bom si rihtal kak?nega bencinca ali pa mi bo na mojem crhknil izpuh grem ziher k njemu.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
torstorm Napisano 15. julij, 2004 Prijavi Napisano 15. julij, 2004 jaz sem skoro vse avte teral pa mi ?e pri nobenem ni bilo treba menjati izpuha,poznam pa jih dosti ki se vozijo pod nizkimi obrati pa na kratke relacije pa so morali v istem ?asu ?e dvakrat menjati. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Mazda323 Napisano 15. julij, 2004 Prijavi Napisano 15. julij, 2004 Hja torstorm vem da ga tera? saj sli?im tvojo zverinco in od zadaj Lau?a; kako se pribli?uje? Maribora in Smetanove ul. Citiraj
KAALman Napisano 16. julij, 2004 Prijavi Napisano 16. julij, 2004 jaz sem skoro vse avte teral pa mi ?e pri nobenem ni bilo treba menjati izpuha,poznam pa jih dosti ki se vozijo pod nizkimi obrati pa na kratke relacije pa so morali v istem ?asu ?e dvakrat menjati. POHVALNO ! :D samo potem od tebe avto kupit ni glih zdravo Citiraj LP KAALman
torstorm Napisano 16. julij, 2004 Prijavi Napisano 16. julij, 2004 Nisem mislil tak kot da bi vozil dirke.?e avto vozi? pod visokimi obrati je manj ?kodljivo za motor in obrabo kot pa pri prenizkih.Ne teram nikdar v rde?e obmo?je, sem se malo ?alil prej.Pri visokih obratih mora? samo paziti da avta ne pregreje? ,kar pa pri mazdah te?ko naredi?.Druga?e pa redno servisiram, ko opazim kako napakico takoj odpravim, ne pa kot eni ko se pri majhni napakici naprej vozijo in potem morajo vse mogo?e menjati.Japonski avti pa se lep?e nasploh vrtijo pod vi?jimi obrati. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2004 Prijavi Napisano 16. julij, 2004 Sploh V6 motorji de fino vrtijo tja do 7800 rpm, so pa tihi ko ?ebelice, pa pridni tud. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Segi Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 No da malo o?ivim staro temo... Zanimajo me va?e izku?nje in mnenje med izpu?nimi lonci znamke Bosal ter Avtogalant, predvsem vzdr?jivost...Ker je kar nekaj evrov razlike, se nebi rad nategnu in dal 30eur ve? ali manj da bom pol mel sranje.. Gre se pa za zadnji lonec. Lp, g. Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Miska Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 Pozdravljeni Na Parmovi v Ljubljani je trgovina Potokar in zraven mehanik Dolinar. Kakor koli ?e sodelujeta in ima? skoraj brezpla?no menjavo izpuha - garancijo 2 leti. Lahko pa samo kupi? izpuh Bosal pri njih ali pa v Evrotonu. Lep pozdrav Citiraj
Segi Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 PozdravljeniNa Parmovi v Ljubljani je trgovina Potokar in zraven mehanik Dolinar. Kakor koli ?e sodelujeta in ima? skoraj brezpla?no menjavo izpuha - garancijo 2 leti. Lahko pa samo kupi? izpuh Bosal pri njih ali pa v Evrotonu. Lep pozdrav Hvala za nasvet, ampak se mi zdi mal dale? v lj vozit avspuh menjat, ?e ga lahko doma v miru zamenjam...Torej, izku?nje z Bosal ter Avtogalant, anyone? Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
mazdacon3 Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 Nisem mislil tak kot da bi vozil dirke.?e avto vozi? pod visokimi obrati je manj ?kodljivo za motor in obrabo kot pa pri prenizkih.Ne teram nikdar v rde?e obmo?je, sem se malo ?alil prej.Pri visokih obratih mora? samo paziti da avta ne pregreje? ,kar pa pri mazdah te?ko naredi?.Druga?e pa redno servisiram, ko opazim kako napakico takoj odpravim, ne pa kot eni ko se pri majhni napakici naprej vozijo in potem morajo vse mogo?e menjati.Japonski avti pa se lep?e nasploh vrtijo pod vi?jimi obrati. ?e se vozim v Ljubljano po regionalki 60-70 km/h v 4.prestavi (cca.2500 obr./min) pomeni to ?kodo za motor?? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.