suicidal Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Konec januarja je iz ene od tovarn, v katerih izdelujejo Mazdo 6, pri?el milijonti avtomobil te znamke. Proizvodnja modela Mazda 6 se je za?ela oktobra 2002 in je v dobrih ?tirih letih postal Mazdin rekorder, saj je najhitreje izmed vseh modelov tega podjetja dosegel milijonsko proizvodnjo. Oktobra 2002 je za?ela Mazda izdelovati Mazdo 6 Atenza v tovarni v Michiganu v ZDA, ki si jo deli s Fordom, nato pa so proizvodnjo raz?irili na zahod Japonske. Januarja 2006 so za?eli avtomobile te znamke proizvajati tudi na Kitajskem. Mazda 6 je leta 2003 osvojila naslov japonski avto leta. VIR: Teletext RTV Slo, stran 614 (trenutno) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Konec januarja je iz ene od tovarn, v katerih izdelujejo Mazdo 6, pri?el milijonti avtomobil te znamke. Proizvodnja modela Mazda 6 se je za?ela oktobra 2002 in je v dobrih ?tirih letih postal Mazdin rekorder, saj je najhitreje izmed vseh modelov tega podjetja dosegel milijonsko proizvodnjo. Oktobra 2002 je za?ela Mazda izdelovati Mazdo 6 Atenza v tovarni v Michiganu v ZDA, ki si jo deli s Fordom, nato pa so proizvodnjo raz?irili na zahod Japonske. Januarja 2006 so za?eli avtomobile te znamke proizvajati tudi na Kitajskem. Mazda 6 je leta 2003 osvojila naslov japonski avto leta.VIR: Teletext RTV Slo, stran 614 (trenutno) cudno da se je zacela proizvodnja oktobra 2002, ko pa obstajajo mazde 6 iz junija 2002 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 jaz sem samo prepisal od tukaj. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 jaz sem samo prepisal od tukaj. ja ja sami izgovori sej vem da si copy /pastal (ta ttx rtvslo glede avtov ima kar napacne informacije, ni blo prvic zdaj) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 mah, milijon je milijon. Mogo?e je pa ravno moja Ta Milijonta :mi pijemoo: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Mogo?e je pa ravno moja Ta Milijonta To pa bi ziher vedo,verjemi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 mah, milijon je milijon. Mogo?e je pa ravno moja Ta Milijonta :mi pijemoo: Mogo?e pa je ravno tvoja iz Kitajske ... Citiraj Papa, Tomi
suicidal Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 si me pa prav potolkel, ja. Mazde 6 naj bi na Kitajskem delali za kitajce, v ZDA za ameri?ane, za vse ostale pa na Japonskem. menda. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
komar Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 si me pa prav potolkel, ja. Mazde 6 naj bi na Kitajskem delali za kitajce, v ZDA za ameri?ane, za vse ostale pa na Japonskem. menda. Pa menda ja ne - bila samo ?ala mala ... Hvala bogu, da nismo na kitajskem ali v ZDA!!! Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Komar ?e bi bil v ZDA pa bi vozil V6 ?estico Citiraj
LabiGT Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 ... z gumami 215/50 17 pa mehkejsim podvozjem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 ... z gumami 215/50 17 pa mehkejsim podvozjem Ah ne,Komar bi avto ni?al pa ga naredo trdega,ziher!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Ah ne,Komar bi avto ni?al pa ga naredo trdega,ziher!! nato pa bi ga povi?al..... milijonti avto je pa ziher zastonj Citiraj
suicidal Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 milijonti avto je pa ziher zastonj ok, ste me prepri?al, da ni bil ravno moj milijonti. vdam se. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
RoKo Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 si me pa prav potolkel, ja. Mazde 6 naj bi na Kitajskem delali za kitajce, v ZDA za ameri?ane, za vse ostale pa na Japonskem. menda. Ma vraga samo za kitajce, po moje tud za nas balkance ; pa saj je svet ratal ful majhen, vsi te?ijo samo k ve?jemu dobi?ku, proizvodnja bo itak kmalu vsa na kitajskem, kjer delajo za pest ri?a;?udi pa me, da v je v nem?iji ?estica the best, pri nas pa .. LP Citiraj
suicidal Napisano 31. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ... ?udi pa me, da v je v nem?iji ?estica the best, pri nas pa .. saj meni je tudi d best. a sem nemc? :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 a sem nemc? A se mogo?e pi?e? Gruber?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 saj meni je tudi d best. a sem nemc? :ne vem: ne, sam ce mas zavesice si pa ceh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ne, sam ce mas zavesice si pa ceh Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 31. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2006 nimam zavesc, ko se vozim sem dr?avljan Mazde 6 (?e ?e gremo v absurd) . Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ne, sam ce mas zavesice si pa ceh a jest sem pol ?eh? ja sej moja ma ob?asno res kak?ne take izpade kot, da bi bila na ?e?kem izdelana - a ?e dam zavesce dol bo kaj bolj?e? al dam raje zavesce ?e za zadnja kolesa, da bo avto bolj uravnote?eno zgledal :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 a jest sem pol ?eh? ja sej moja ma ob?asno res kak?ne take izpade kot, da bi bila na ?e?kem izdelana - a ?e dam zavesce dol bo kaj bolj?e? al dam raje zavesce ?e za zadnja kolesa, da bo avto bolj uravnote?eno zgledal :ne vem: predlagam, da das se zadaj zavesice. Pozimi morajo biti cist spuscene medtem pa poleti (ker ni tok dezja) pa s majhno stilisticno ketno jih nekako drzis mal visje...tko kot delajo pravi vaclavi Tip: ker mas sampanjsko barvo predlagam zlato verizico Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Jp,24 karatno zlato more bit!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Miljon avtov je kar konkretna cifra! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.