RoKo Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Jaz ?e cel dan i??em nalepko Made in China kje na avtu, pa zaenkrat ni?, samo neki po japonsko...A kdo mogo?e zastopi japonsko? Kaj pa ?e so mi po japonsko napisal, da je narjen na kitajskem? LP Citiraj
Symon Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Jaz ?e cel dan i??em nalepko Made in China kje na avtu, pa zaenkrat ni?, samo neki po japonsko...A kdo mogo?e zastopi japonsko?A si ziher, da ni po Kitajsko napisano? Res je beden ob?utek, da ogromno Japonskih avtov delajo izven Japonske in se potem ne more? pohvaliti, da ima? avto Made in Japan. Suzukije delajo Mađari, Honde Angle?i... Vsaj kvaliteta je ?e kolikor toliko. Citiraj
Blazslo Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Baje se da iz oznake motorja ali ?asije to?no izvedeti v kateri tovarni je bla narejena. Nekje na nekem forumu sem za sledil to informacijo, pa se ?al ne spomin kje. Lahko tud na tem, vendar mislim da je bilo na enem ameri?kem. Poslal kodo (baje rabjo sam par prvih znakov) pa vedo iz katere fabrke je to. No za mojo kodo so rekl da je genav japonska. Citiraj Mazda6 CD120 TE
aleksander Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Kukrkoli 'I am proud to be the owner' . Tud jest nisem miljonti ! ?al pa bi rad bil Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Symon Napisano 27. september, 2006 Prijavi Napisano 27. september, 2006 Baje se da iz oznake motorja ali ?asije to?no izvedeti v kateri tovarni je bla narejena. Nekje na nekem forumu sem za sledil to informacijo, pa se ?al ne spomin kje. Lahko tud na tem, vendar mislim da je bilo na enem ameri?kem. Poslal kodo (baje rabjo sam par prvih znakov) pa vedo iz katere fabrke je to. No za mojo kodo so rekl da je genav japonska. Res je. Moja je narejena v Hiro?imi. Vendar tudi jaz ne vem to?no kje se to da preveriti... Zato pa so ?tevilke ?asije, da se preveri vse podatke.... Citiraj
wiperboy Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 ?e ho?ete vedeti kje je bila narejena va?a mazda vsaj za Maribor?ane to velja pojdite v avto Marko lipnica pa tam podate ?tevilko ?asije pa vam bodo to?no povedali kje je bila nareta Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.