ReDevil Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Malo prej sem na pop tv videl, kako v kanadi ravnajo s tjulnji, da pridejo do krzna! Pa je pokazal enga miroljubne?a, kako je s sekiri podobnim predmetom udaril po glavi najprej enega, pol ?e enga in ?e tretjega! Nekateri pa baje kar pri ?ivem telesu potegnejo dol ko?o, pa sej tok kruti niso bili niti indijanci, pyzdarija!!! :ne vem: Me zanima, kolk bi blo tem kvazi lovcem v?e?, ?e bi na lastni ko?i to do?vel! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 svinjsko grdo, glavni krivec je pa topoglava perjad, ki vsa naduvana naokrog v tjulnjih pla??kih paradira - ogabno za bruhat druga? pa ve? o tem na www.harpseals.org Citiraj
Symon Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 jaz sem ?e zdavnaj podpisal peticijo na netu. ?ive ?ivali iz ko?e dajat! Mi doma prasca vsaj ustrelimo. Ubijati ?ivali zaradi krzna je dandanes res neumnost. K da se ne da ovce ostri?t. Ledr je vsaj "stranski" produkt. Citiraj
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Mi doma prasca vsaj ustrelimo. Aja,to pa ni pol mu?enje ?ivali??? :ne vem: ?e ?e kompliciramo,je to isto,razlika je samo,da so one ?ivali bolj redke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 mi vsi lahko po celem svetu govorimo, oni pa ?e naprej "koljejo" ?e bi vse imele vse mojo miselnost, bi krznarstvo propadlo edini na?in, kako jih ustaviti, bi bili zeeelo drasti?ni ukrepi, tudi taki, kot zahteva "?idsko pravo"!!! krzno obvezno rabi? v "pasu" Sibirije, ne pa v toplih krajih!! Citiraj
Symon Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Aja,to pa ni pol mu?enje ?ivali??? :ne vem: Ne, mu?enje je tisto, ko so ga v?asih z no?em. Tole je bolj humano, saj samo pade. ?e ga z no?em pa dobi? kazen, ?e te kdo prijavi. Ko bi vi vedeli kako mu?ijo ?ivali uni, ki jih tovorijo (krave) in kako koljejo perutnino.. Citiraj
Violet Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Ne, mu?enje je tisto, ko so ga v?asih z no?em. Tole je bolj humano, saj samo pade. ?e ga z no?em pa dobi? kazen, ?e te kdo prijavi. Ko bi vi vedeli kako mu?ijo ?ivali uni, ki jih tovorijo (krave) in kako koljejo perutnino.. zato pa sem samo ?e na" zelenjavi in ribah" Citiraj
madmax Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Kaj ma to ?e je? ribe pa meso z mu?enjem ?ivali? Ne vidim povezave :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.