Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Z 1.4.2006 naj bi MMS slovenije vlo?il na upravni enoti ste?ajni postopek, razlog naj bi bila garancijska popravila (katera ni krila Mazda JPN) in neupo?tevanje mened?erskih pravil poslovanja. Kako bo z servisi se ?e ne ve ampak verjetno bodo ?e naprej delovali. Za nakup novih vozil pa ne bo mo?en dokler se ne najde nova firma ki jih bo uva?ala. Ob MMS-u se tudi izredno slabo pi?e A-Cosmos saj so z nakupom Gamma centra v BTC-ju za?li krepko v rde?e cifre. Novica pa naj bi uradno pri?la ven tekom dneva. Jaz upam da bo Mazda ?e vseeno prisotna na Celjskem sejmu in da bomo videli vsaj MX-5 in da se bo vse uredilo 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, Citiraj
soch Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Poglej datum kdaj je to napisano... Citiraj
komar Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Ve? sre?e prihodnji? Citiraj Papa, Tomi
wildcat Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Oh Shit vse bo propadlo Marko Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
poky Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 He he,prvoaprilska ?ala! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Imam ?e skoz v podzavesti datum 1.4. - da me ne bo kdo nasmukal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2006 Eh mi ni ni? bolj?ega padlo na pamet Druga?e pa ?e ozna?ite clo besedilo boste videli da se nekaj skriva Citiraj
David Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 +1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, 1. april, Citiraj Feel free....
Violet Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 zdaj pa hitr na les potrkaj da ne bo res.... ampak, sedaj ko je Mazda6 SP CD 143 TE na potezi potem verjetno ?e ne bo Citiraj
blindek Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 jaz ko sem zaj to prebral sem verjel... tak ste me ustra?ili da ko bom velik da si nebi moral kupit mazde MAZDA Citiraj
Violet Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 jaz ko sem zaj to prebral sem verjel... tak ste me ustra?ili da ko bom velik da si nebi moral kupit mazdeMAZDA e... zate osebno pa bodo ?e CX (v New Yorku je na razstavi 12. oz. 14. aprila) pr nas pa ?e ne bodo letos... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.