KAALman Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 pismo.. danes sem bil v MB, pa v celem MB nisem na?el pametnega avta, ko pa sem pri?el domov, je bla ena spet na internetu... a se da komu ki je lokalc, it resni?no pregledat avto, ?e ni bil karamboliran, al ma ABS, al vse funkcionira, kak je s papirji, skratka vse tisto, kot ?e sam kupuje? pa vpra?at, kolk je cena, ?e jim ke? na mizo vr?em ? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=709603 ker verjetno grem komaj drugi teden v MB Citiraj LP KAALman
komar Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Lahko grem jaz v ponedeljek, ?e ti je OK in ti sporo?im!? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
Drakey Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 Lusten avtek Tko za info: Moja ja 07/2000 90kkm, z skoraj vso opremo (4x airbag, 4x el sipe, etc...), pa nekaj praskami. Sem placal 1,2M tko da realna cena je pomojem tam nekje 1,3M za tegale. Sam tezit je treba trgovcu pa ne obupat. Avto je 100x lazje kupit kot prodat Citiraj
KAALman Napisano 2. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2006 @komar: bo v redu, ?e ti ni odve? @drakey: bom probal Citiraj LP KAALman
komar Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 @komar: bo v redu, ?e ti ni odve? Ni? odve?, druga?e ne bi ponudil! Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 2. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2006 aja.. pa ?e ma elektri?ni pomik stekel, namre? redkokatera ga ma Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 5. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2006 Komar:NAJLEP?A HVALA Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.