Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 Evo pa smo se malo spravili slikat, smo imeli preve? ?asa Sva pa jaz in Symon pa ?e en majster z cliotom Symonov stroj Moj stroj Clio Viva le sport a.k.a. drift machine Skupinska ma?inc Skupinska z lastniki Bling bling (na moji strani, clio ima samo bele pozicijske) Citiraj
uklopko Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 kva je symon ?paru na ?tromu na zadni slikci!!!!!? Kva je ?krt!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 Prvi 2 slikci sta ful dobre-svetloba pa to! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 Prvi 2 slikci sta ful dobre-svetloba pa to! Marko, na? uradni forumski fotograf Evo ?e moje umtvore:Marko hipi! Na?a dru??ina: Citiraj
David Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 Mare super slikice.... kolk ?asa si imel odprto zaslonko na sliki kjer ste poleg avtov nastavljen===??? Ful dobro.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2006 Shrani si sliko na PC in desni klik in lastnosti ter dodatno ti bo vse pisalo od zaslonke do koliko je ISO in kater fotoaparat Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2006 No ?e ena mal podobna na tisto prej Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2006 No pa sem spet malo na hitro poslikal Citiraj
LiPi Napisano 17. april, 2006 Prijavi Napisano 17. april, 2006 Mi slim da ghost ni stvar nastavitve casa oz. zaslonke temvec le dvojna ekspozicija.... Oz photoshop nalaganje dveh slik eno na drugo pa sprememba prozornosti LP, Andrej Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2006 Sorry ampak tukaj se pa moti? edini PS na mojih slikah je tablica cliota, ker je lastnik tako hotel. Je pa tako narejeno da je zaslonka ono?i dalj ?asa odprta ker je manj svetlobe in po cca polovici ?asa odprte zaslonke se umakne? iz slike... ?e sam kdaj poskusi , deluje tudi z analognimi fotoaparati samo nastavitev zaslonke mora imeti..... Evo ?e nekaj podobnih slikc, pa tudi nekaj katere niso najbolj uspele. No pa ?e nekaj rahlo umetni?kih po ideji znanca... Samo so nekaj zrnaste ker sem pustil da avtomatika dela, se mi ni dalo nastavljati Citiraj
LiPi Napisano 17. april, 2006 Prijavi Napisano 17. april, 2006 Tega pa nisem nikoli poskusil, hvala za info. Dapa se tud tako kot sem napisal: da posnames 2 fotografiji na isti del filma pa obe za polovico podosvetlis...malcek bl dolg proces... Pa veliko uspesnih fotk se naprej. Upam da mi tudi meni uspe enkrat v LJ na zbor prit...kdaj se pa dobivate. Sem student pa med tednom v LJ. Hvala LP, Andrej Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2006 V LJ se ponavadi dobivamo v BTC-ju (glej koledar ali temo sre?anj) vsako prvo nedeljo v mesecu. ?e bo? pa ta petek ali soboto kje v LJ pa povej ker bomo spet nekaj slikal, verjetno bosta dve hondi... Citiraj
blindek Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 marko lepe lu?ke...jaz bi tudi Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2006 marko lepe lu?ke...jaz bi tudi Kaj strobe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.