zdravek Napisano 4. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2006 otvoren novi forum za mazdoljubce na hrvatskom tlu! www.mazda-hr.com Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2006 A to je zdaj dokon?no ali se bo ?e kaj menjalo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 4. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2006 Ma zdravek nemoj piti.....ima tu obavijest jos od prvog dana tu za nas hr mazda forum!!! 2 marko - to je od prije ista url adresa!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zdravek Napisano 5. april, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. april, 2006 Ma zdravek nemoj piti.....ima tu obavijest jos od prvog dana tu za nas hr mazda forum!!! 2 marko - to je od prije ista url adresa!! pa ak zna? tu obavjest onda ju netreba? komentirati.. ima mo?da nekih tu koji neznaju!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 5. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2006 pa ak zna? tu obavjest onda ju netreba? komentirati.. ima mo?da nekih tu koji neznaju!!! Ok....nemoras se odmah ljutiti!!!! :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 5. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2006 A ga niste nekaj menjali, tip foruma Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zdravek Napisano 5. april, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. april, 2006 A ga niste nekaj menjali, tip foruma ma ne ljutim se ja.. ali jutro je jo? bilo.. malo pospani.. ja ti nisam dugo ?lan ali nekaj se je mjenjalo kak sam ja ?ul.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 5. april, 2006 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2006 Ma bilo je ovak...jedan dan je jedan prijatelj slozil forum na jednom serveru i bila je jedna url adresa, a drugi dan je dosel drugi kolega koji nam je dal free hosting na drugom serveru i zakupio ovu domenu www-mazda-hr.com...tako da je sad ta konacna i od onda nema vie promjena!!! Zdravek.....ne nohu piti...to ti skodi zdravlju, nebus se izvukel da je bilo rano jutro ....osim ak ides nekam u trsje pa da imas pogon na sva 4 onda mozes piti nohu!! :D :D : :mi pijemoo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 30. oktober, 2006 Prijavi Deli Napisano 30. oktober, 2006 Evo samo mala obavijest.... Nakon toliko muke, rada i cekanja i mi smo na novom forumu....sada nas drzi vbulletin!!! Tu ima toliko opcija da jos nije sve slozeno kako treba ali polako se sređuje!! Pa slobodno pogledate i kazete koji kometar kako se vama cini!! Lep Pozdrav!! Admini sa www.mazda-hr.com Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Jaz sem se tudi prijavu na CRO forumu, pa se mi zdi kar zanimiv! Kolko pa nas je zdej ?e prijavljenih "Janezov" tam gor? Denis, ?e kej ne bom znav povedat, pa tebe prosm za prevod, ok?! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Denis, ?e kej ne bom znav povedat, pa tebe prosm za prevod, ok?! :ne vem: Ni problema! ?e pa jst nam znou prevest mam pa okol sebe ?e 3 hrvate tko da bomo ?e neki skp spacal! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Ni problema! ?e pa jst nam znou prevest mam pa okol sebe ?e 3 hrvate tko da bomo ?e neki skp spacal! Kaj pe ?e kj po "bosansk" povejo Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Kaj pe ?e kj po "bosansk" povejo Tud tega neki razumem ampak bl ?voh! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Jaz sem se tudi prijavu na CRO forumu, pa se mi zdi kar zanimiv! Kolko pa nas je zdej ?e prijavljenih "Janezov" tam gor? Denis, ?e kej ne bom znav povedat, pa tebe prosm za prevod, ok?! :ne vem: Jaz sem se tud pa je kr zanjimiv Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. januar, 2007 Hehhe.... Drago mi je da vam je nas forum zanimiv.... Inace mislim da ima jedno 10-15 clanova iz Slovenije!!! A kr se tice prevoda....samo vi pi?ite kako znate...ako neko nece nesta biti jasno vec ce se netko naci da prevede!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.