Skoči na vsebino

novi forum!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma zdravek nemoj piti.....ima tu obavijest jos od prvog dana tu za nas hr mazda forum!!!

2 marko - to je od prije ista url adresa!!

hrdzodr0iy2rt.gif

Napisano

Ma zdravek nemoj piti.....ima tu obavijest jos od prvog dana tu za nas hr mazda forum!!!

2 marko - to je od prije ista url adresa!!

pa ak zna? tu obavjest onda ju netreba? komentirati.. ima mo?da nekih tu koji neznaju!!! :angry:

Napisano

pa ak zna? tu obavjest onda ju netreba? komentirati.. ima mo?da nekih tu koji neznaju!!! :angry:

Ok....nemoras se odmah ljutiti!!!! :ne vem:

:):cheers:

hrdzodr0iy2rt.gif

Napisano

A ga niste nekaj menjali, tip foruma

ma ne ljutim se ja.. ali jutro je jo? bilo.. malo pospani.. :P

ja ti nisam dugo ?lan ali nekaj se je mjenjalo kak sam ja ?ul..

:cheers::cheers::cheers:

Napisano

Ma bilo je ovak...jedan dan je jedan prijatelj slozil forum na jednom serveru i bila je jedna url adresa, a drugi dan je dosel drugi kolega koji nam je dal free hosting na drugom serveru i zakupio ovu domenu www-mazda-hr.com...tako da je sad ta konacna i od onda nema vie promjena!!!

Zdravek.....ne nohu piti...to ti skodi zdravlju, nebus se izvukel da je bilo rano jutro

....osim ak ides nekam u trsje pa da imas pogon na sva 4 onda mozes piti nohu!! :D :D :D :D :D : :bravo: :mi pijemoo:

hrdzodr0iy2rt.gif

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

Evo samo mala obavijest....

Nakon toliko muke, rada i cekanja i mi smo na novom forumu....sada nas drzi vbulletin!!!

Tu ima toliko opcija da jos nije sve slozeno kako treba ali polako se sređuje!!

Pa slobodno pogledate i kazete koji kometar kako se vama cini!! :danzoman::danzoman:

Lep Pozdrav!!

Admini sa www.mazda-hr.com

hrdzodr0iy2rt.gif

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Jaz sem se tudi prijavu na CRO forumu, pa se mi zdi kar zanimiv! :bravo:

Kolko pa nas je zdej ?e prijavljenih "Janezov" tam gor? :P

Denis, ?e kej ne bom znav povedat, pa tebe prosm za prevod, ok?! :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ni problema! ?e pa jst nam znou prevest mam pa okol sebe ?e 3 hrvate tko da bomo ?e neki skp spacal! :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Kaj pe ?e kj po "bosansk" povejo :hohoho:

Tud tega neki razumem ampak bl ?voh! :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Jaz sem se tudi prijavu na CRO forumu, pa se mi zdi kar zanimiv! :bravo:

Kolko pa nas je zdej ?e prijavljenih "Janezov" tam gor? :P

Jaz sem se tud pa je kr zanjimiv :D

Napisano

Hehhe....

Drago mi je da vam je nas forum zanimiv....

Inace mislim da ima jedno 10-15 clanova iz Slovenije!!! :D

A kr se tice prevoda....samo vi pi?ite kako znate...ako neko nece nesta biti jasno vec ce se netko naci da prevede!! :bravo:

hrdzodr0iy2rt.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tako je. 5.03€ z novo prometno po pošti na dom.   7.30€ na Upravni Enoti.
    • Ja kako pa prometno podaljšaš? A ti vedno novo pošljejo?   Ja kolk je pa ceneje... plačam 12€ stroška na storitev. Proti zavarovanju 1032€ in nadomestilu za ceste 153€ to res ni omembe vreden znesek.
    • In to navdušuje s čim? 
    • Čisto se razumeva, samo tudi če je samo noč, ga je še vedno treba shraniti. To hočem dopovedati, da ni lahko. Pa kako si prišel do tega, da ni treba da so rezervoarji veliki? Ponavadi se pokaže kontra, ker po občutku premetavati te energije ni tako enostavno in natančno. Hindenburga se spomniš? No, tam je bilo kar veliko vodika na kupu, pa verjetno ne blizu temu, kar sproducirajo neki OVEji na nivoju države, ko ni povpraševanja po elektriki, produciraš jo pa na veliko.   Podobno kot z baterijami za ta namen. Vsi mislijo, da so rešitev, je pa to samo začimba juhe, ne pa glavna sestavina. Govorim o občutku ljudi, ki ga nimajo. Podobno kot marsikdo še vedno misli, da greš malo fitnes kolo gonit, pa boš električni avto napolnil. Saj ja delaš štrom - pol se že menda fila. Ne more tako dolgo trajati. O takšnih relacijah glede razumevanja energetike govorim...
    • Po vsej verjetnosti...po moje nepomembno. Bolj važno je,da je dober,vzdržljiv stroj ta 2,5 z 140 konji... Glede na dosedajšnjo prezenco na netu se zdi,da navdušuje.🧐😃...je točno tisto,česar ostali nimajo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.