Skoči na vsebino

Dru?ina se ve?a :) !

Ustvari kratki URL

KAALman

Priporočeno sporočilo

Iskreno se opravi?ujem, da sem vas zavedel. avta se nisem odlo?il kupiti, ker sem po temeljitem ponovnem pregledu na?el ?e ene 2-3 izjemne napake, ki mi ne di?ijo.

Se opravi?ujem vsem, ki ste mi ?eleli dobre ?elje, pa tudi obenem, da sem temo pa? zbrisal...

Priznavam zlorabo polo?aja, vendar samo in izklju?no pri svoji temi :)

Poleg toliko plehovja kot se ga dandanes prodaja, ni vrag, da ne bi ?lovek najdel zadovoljivega vozila.

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj pa so bile te nev?e?ne napake, ?e ni skrivnost?

najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepo?kodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbija?, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, ?al tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma te?ave z elektriko zadnjih lu?i, ena je v?asih svetila, v?asih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se ?udno zaganja pri mo?nej?em pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,

pa ?e kaj bi se na?lo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pa? odlo?il, da ?e malo po?akam in probam najti vsaj nezaleten in vzdr?evan avto. Ni servisne knjige ali kakr?nihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vpra?ljivo kako je s kilometri.

Avta ni blo mogo?e pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vo?nja je bila samo pogojno mogo?a, itd...

Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najte?je odlo?al.

Sicer pa upam na ve? sre?e prihodnji?.

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?koda, da nima? novega avtomobila, vendar sre?a, da nov avto ni zgoraj omenjeni.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?koda, da nima? novega avtomobila, vendar sre?a, da nov avto ni zgoraj omenjeni.

pismo :) tale pa je dobra, kolk sem tuhtal, da sem skapiral, kaj si mi hotel povedat :)

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepo?kodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbija?, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, ?al tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma te?ave z elektriko zadnjih lu?i, ena je v?asih svetila, v?asih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se ?udno zaganja pri mo?nej?em pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,

pa ?e kaj bi se na?lo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pa? odlo?il, da ?e malo po?akam in probam najti vsaj nezaleten in vzdr?evan avto. Ni servisne knjige ali kakr?nihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vpra?ljivo kako je s kilometri.

Avta ni blo mogo?e pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vo?nja je bila samo pogojno mogo?a, itd...

Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najte?je odlo?al.

Sicer pa upam na ve? sre?e prihodnji?.

Jao jao <_<

To so pa "preprodajalci"...

Ce je avto tak kot si ga opisal potem je vreden vsaj 300k manj. Btw, kak tip avtomobila pa isces?

Prav 323f BJ ?

Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti ;)

Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces B)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Btw, kak tip avtomobila pa isces?

Prav 323f BJ ?

Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti ;)

Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces B)

nekaj v tem smislu pa tam do 1.35 MIO :) pa najraje mlaj?e od 2000, lahko ?e je res dober potem 1999, pa tudi za manj denarja ni problem :)

gledal sem Ibize, Almere, 323F BJ, Leone, Focuse, med temi se mi najbolj dopadejo Almera, Focus pa 323F, lahko pa so P206, ali kaj podobnega... :)

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.