KAALman Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 Iskreno se opravi?ujem, da sem vas zavedel. avta se nisem odlo?il kupiti, ker sem po temeljitem ponovnem pregledu na?el ?e ene 2-3 izjemne napake, ki mi ne di?ijo. Se opravi?ujem vsem, ki ste mi ?eleli dobre ?elje, pa tudi obenem, da sem temo pa? zbrisal... Priznavam zlorabo polo?aja, vendar samo in izklju?no pri svoji temi Poleg toliko plehovja kot se ga dandanes prodaja, ni vrag, da ne bi ?lovek najdel zadovoljivega vozila. Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 Boldman.... Jest sem mislu da je ?e parkirana..... No keep on looking my friend.... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 U saj res! jaz prodajam Mazdico! Tebi dam ?e skonto, ?e bo? kaj poservisiral pa to. :ne vem: I neeeeeeeed money! Citiraj
Guest BrainY Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 jaz sem tud ?e mislil da ti doma stoji ... Symon kaj bo? kupil oz. kaj ima? nagledano? Citiraj
Symon Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 jaz sem tud ?e mislil da ti doma stoji ...Symon kaj bo? kupil oz. kaj ima? nagledano? Tema poteka tukaj. Citiraj
Guest BrainY Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 ja sry.. nisem videl berem forum od zgoraj navzdol in sproti pi?em poste Citiraj
Mazda323 Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 Kaj pa so bile te nev?e?ne napake, ?e ni skrivnost? Citiraj
poky Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 ABSa ni blo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 7. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2006 Kaj pa so bile te nev?e?ne napake, ?e ni skrivnost? najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepo?kodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbija?, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, ?al tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma te?ave z elektriko zadnjih lu?i, ena je v?asih svetila, v?asih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se ?udno zaganja pri mo?nej?em pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,pa ?e kaj bi se na?lo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pa? odlo?il, da ?e malo po?akam in probam najti vsaj nezaleten in vzdr?evan avto. Ni servisne knjige ali kakr?nihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vpra?ljivo kako je s kilometri. Avta ni blo mogo?e pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vo?nja je bila samo pogojno mogo?a, itd... Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najte?je odlo?al. Sicer pa upam na ve? sre?e prihodnji?. Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 ?koda, da nima? novega avtomobila, vendar sre?a, da nov avto ni zgoraj omenjeni. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
KAALman Napisano 7. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2006 ?koda, da nima? novega avtomobila, vendar sre?a, da nov avto ni zgoraj omenjeni. pismo tale pa je dobra, kolk sem tuhtal, da sem skapiral, kaj si mi hotel povedat Citiraj LP KAALman
Drakey Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepo?kodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbija?, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, ?al tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma te?ave z elektriko zadnjih lu?i, ena je v?asih svetila, v?asih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se ?udno zaganja pri mo?nej?em pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,pa ?e kaj bi se na?lo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pa? odlo?il, da ?e malo po?akam in probam najti vsaj nezaleten in vzdr?evan avto. Ni servisne knjige ali kakr?nihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vpra?ljivo kako je s kilometri. Avta ni blo mogo?e pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vo?nja je bila samo pogojno mogo?a, itd... Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najte?je odlo?al. Sicer pa upam na ve? sre?e prihodnji?. Jao jao To so pa "preprodajalci"...Ce je avto tak kot si ga opisal potem je vreden vsaj 300k manj. Btw, kak tip avtomobila pa isces?Prav 323f BJ ? Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces Citiraj
KAALman Napisano 7. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2006 Btw, kak tip avtomobila pa isces?Prav 323f BJ ? Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces nekaj v tem smislu pa tam do 1.35 MIO pa najraje mlaj?e od 2000, lahko ?e je res dober potem 1999, pa tudi za manj denarja ni problem gledal sem Ibize, Almere, 323F BJ, Leone, Focuse, med temi se mi najbolj dopadejo Almera, Focus pa 323F, lahko pa so P206, ali kaj podobnega... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.