Skoči na vsebino

Kako presneti iz analogne kamere na ra?unalnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam nekaj posnetko ki sem jih naredil z analogno kamero in me azanima ?e se komu kaj sanja kako prenesti na ra?unalnik da bi jih uredil. Pa ?e verjetno jo bom imel sabo v soboto na avtoslalomu.

vse informacije so dobrodo?le :bravo:

Napisano

Zato mora? najprej vedeti kak?en izhod ima kamera. Na ra?unalniku pa mora? na grafi?ni ali TV kartici imeti tak vhod (DigitalVideoIn-DVI ali CVI-CompozitVideoIn). Za CVI nisem ?ist siguren, ?e je to preva kratica-ime. Poleg tega bo? rabil kar nekaj prostega hardiska.

Drga? ti pa priporo?am, da gre? v kako videoteko, kjer ti to posnamejo na DVD (cca 2kSIT).

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

ja, graficna kartica z video IN bi ti prisla prav...

Vcasih so bile ELSA erazor klikaj stari! :) pa se presneto poceni je....

priporocam, ce zelis svoje video posnetke montirat.

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Hvala za vse ideje, sem pa ?e eno dobil: en znanec ima DVD snemalnik ki predvaja tudi VHS kasete in mi je ?e enkrat govoril da mi lahko iz VHS-a presname na DVD mislim da celo v DiVX formatu. Pa tudi iz TV-ja lahko snema tako da bom kar njega poklical pa vpra?al, ?epra vtista z grafi?no tudi ni slaba samo ?e res ful prostora zavzame je mal zajeban. Sicer imam disk 180 GB samo je potem ?e pretvora v kak bol prijazen format in tist bi verjetno najve? ?asa pobaral.

Napisano

ma placa ti ne zasede miljardo en tak posnetek, ne skrbi...je pa neki res...VHS-DVD recorder ti bo zadevo spekel kot je treba...na PC-u bi moral najprej videt kaksne kodeke bos uporabil...bla bla bla....sam ko pa pogruntas imas doma svoj studio...lahko tudi rezes ven itd...

LP ;)

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.