se-ma Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 Zanima me kdo in koliko znanih slovencov vozi Mazde, ali se raj?i odlo?ajo za kakovost ali imajo raj?i nem?ki .... samo da se mu prav re?e, pa da je na koncu tdi cdi in ?e kaj podobnega. Vi mi boste sigurno znali pomagati. Hvala!! Citiraj
ReDevil Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 Za be?igradom - glin?kova pl. dostikrat vidim Mazdo2 - kao sponzorski avto od najlep?e sosede! Drga? pa baje vozi Peter Manko? RX8 - ?e jo ?e! Mogo?e ima pa Milan Ku?an kak?en (obesek za klu?e) od mazde! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 Pa sanjska ?enska vozi Mazdo 3, to bi moral ReDevil vedeti saj je z njegovega konca Citiraj
ReDevil Napisano 8. april, 2006 Prijavi Napisano 8. april, 2006 A teta Nina, joooj upam da je nam kdaj sre?al na cesti, ker bom bolj njo gledu kot vse prom. znake, ?eprov mi je bla u?eri una njena kolegica Vanja ?e dost bolj ok! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Neko? (ne vem ?e ?e) je tudi Martin Strel vozil sponzorsko ?estko - sam bolj?e, da jo ne bi, ker je v prometu precej divji (in me?e slabo lu? na Mazda?e) pa ?e spije ga rad preve?. Citiraj
Violet Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 ko sem imela avto na rednem servisu , sem videla E. Berganta, kako je pripeljal M6, mislim da karavana, upam, da je avto njegov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.