Joe Napisano 8. april, 2006 Prijavi Napisano 8. april, 2006 I tako...... Pronasao sam tockicu na 5 god. starom autu .... Posto mi auto nije doma, potrazio sam staru fotku i na fotki staroj godinu dana nadjem isto.. ali u manjem obliku.... sada je malo veca i vidi se hrdja..... Garancija na lim/prohrdjavanje je 6 god. sto bi znacilo da bi mogao to sanirati u garancijskom roku.... Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
Boss Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Garancija na lim/prohrdjavanje je 6 god. sto bi znacilo da bi mogao to sanirati u garancijskom roku.... ?e je po?kodba z zunanje strani - recimo udarec kamen?ka - ne bo? mogel uveljaviti garancije - fizi?na po?kodba pa?... Garancija na prerjavenje krije samo takrat ko za?ne rjaveti od znotraj na ven - pojavljanje mehur?kov v laku in podobno... Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Garancija na prerjavenje krije samo takrat ko za?ne rjaveti od znotraj na ven - pojavljanje mehur?kov v laku in podobno... Mislim, da ni to ?isto res kaj pa garancija na barvo??? Meni so tudi rjaveli stebri?ki na zadnjih vratih (kot bi jih "za?mirglala" avtopralnica), pa so mi jih zamenjali na garancijo!Mogo?e pa se motim, pa sem imel samo sre?o ... Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 pa saj ma? garancijo na barvo... sicer nimam pojma kak dolgo, ampak, ?e si redno servisiral na poobla??enem servisu, se ne bi smel biit problem zmenit Citiraj LP KAALman
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 pa saj ma? garancijo na barvo... sicer nimam pojma kak dolgo, ampak, ?e si redno servisiral na poobla??enem servisu, se ne bi smel biit problem zmenit Pa to ti re?em ... Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 ?e ima? popikan avto od kamen?kov ti ne bodo garancije priznal - trust me ... ?e pa je pri Mazdi druga?e, potem grem pa prec jutri havbo reklamirat Citiraj
Joe Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 2 Boss: imam ja po haubi male pikice, ali nije to ostecen lim, vec boja..... a ovo je previse gore da bi kamencic lupio Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 2 Boss: imam ja po haubi male pikice, ali nije to ostecen lim, vec boja..... a ovo je previse gore da bi kamencic lupio Potem pa takoj na servis in garancijo uveljavljat! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.