Skoči na vsebino

Diskoteke na ?tajrskm

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Glede tega mi boste ?tajrci znal svetvat, ker glih za nsledno soboto se s kolegi menim, da gremo na ?tajrsko (v planu smo imel Tarantelo - Konjice (se mi zdi), kjer je bilo v?asih baje ful ok, zdej pa ne vem kako je, pa me zato zanima, da kdor kaj ve o tem - napi?e kako in kaj, al pa tam kje v bli?ini ?e je kaj pametnega!

P.S. ?tajerke pa so itak (baje) najbol? dekline! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Napi?e se na ?tajerskem, ne pa po va?e na ?tajrskm....

V mb-ju mate Samsaro, Trust, ?tuk, Impulz, Bongos....

Na Ptuju pa Evropo ter Superlija, kar priporo?am...

Napisano

Super Li je kul.... evropa mi je pa vizualno zakon.... ne vem kake so kaj ?urke zdej gor...vem sam da v super li-ju kar dogaja.....

Smo 2 tedna nazaj organizirali en party gor, pa je bilo kar divje...

Feel free....

Napisano

Napi?e se na ?tajerskem, ne pa po va?e na ?tajrskm....

V mb-ju mate Samsaro, Trust, ?tuk, Impulz, Bongos....

Na Ptuju pa Evropo ter Superlija, kar priporo?am...

Matej ne mi re?t,da hodi? v Superlija....bo? pokvaril moje dobro mnenje o tebi. B)

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

zdaj je spet na novo yucatan odprt (?entilj)

a je ?e bil kdo?

(pred leti bila naj.. destinacija mnogo maribor?anov z okolico)

Lp

Napisano

Matej ne mi re?t,da hodi? v Superlija....bo? pokvaril moje dobro mnenje o tebi. B)

Nisem rekel da hodim tja, sli?al sem ( se govori ) baje da se kar dogaja kaj pa pojma nimam, pa vem kaki primerki so tam tak da :wacko: bil sem samo enkrat na pija?i tam pa ?e to ob enih popoldan pa mi ni di?alo <_< , podobno je v Trustu, tak da saj ni? kaj pametnega nimamo ;)

Pa sami froci tako na ?tuku, no saj nisem reko da tudi jaz nisem froc v plenicah :)

Dobro mnenje? sramezljiv

Napisano

Nisem rekel da hodim tja, sli?al sem ( se govori ) baje da se kar dogaja kaj pa pojma nimam, pa vem kaki primerki so tam tak da :wacko: bil sem samo enkrat na pija?i tam pa ?e to ob enih popoldan pa mi ni di?alo <_< , podobno je v Trustu, tak da saj ni? kaj pametnega nimamo ;)

Pa sami froci tako na ?tuku, no saj nisem reko da tudi jaz nisem froc v plenicah :)

Dobro mnenje? sramezljiv

He,he...dobro mnenje ostaja :D

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Pa sami froci tako na ?tuku

Pol ve? kak se jaz po?utim,ko grem ven..... :P:D Sicer ne na ?tuka,ampak vseeno! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Kaj pa dolenjska? Tut tam so kar dobre bejbe! :bravo:

O?tarija tam nekje v enih rovtah 15 km naprej od Trebnjega. Sem bil 2x in vedno je bilo polno na soboto. Muzika je kul, ljudje so tut taki pravi dolenj?ki. :vino: :mi pijemoo: :hohoho:

Men je bilo ful dobro! :P

Napisano

Kako pa je pol s to zadevo v Sl Konjicah - Tarantela a ?e obstaja! :ne vem:

Sem pa biv kar parkrat ?e na va?em koncu, npr. MB - ?tuk, Martin Krpan, Masai, pa biv sem enkat na Ptuji, se mi zdi da se je zadeva imenovala Romantika - a to ?e obstaja? :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

He he,a v Krpanu si pa bil ne?? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
<_< Romantike ze dolgo ni vec,ni nic vec kaj pametnega,samo se normale gostilne z dji ful delajo kot so Pomaran?a bar in nova Feluka bar nonstop polno in vredi babe se tudi najdejo,malo slikic

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ki pa te je toti Feluka bar?? ?zmeden? Ne poznam.... :(

Ti?a vun!!

Napisano

Ki pa te je toti Feluka bar?? ?zmeden? Ne poznam.... :(

:P V prostorih bivse mlekarne,poleg stadiona

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

A thnx,pol pa morem it 1x pogledat! :P:bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

Tele gospodi?ne na slikah, so videt prov zanimive, o?itno ima kolega s Ptuja pravo kolekcijo totih slik, se ?e spomnim tiste z deklinami na havbi mazde! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Matr ampak kelnarca je pa za vseh 21 prstov oblizniti! :P

in sicer ona ta enaindvajsetega :bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.