komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Danes sem se malo potepal po SLO! Kdo ve kje je to in kaj je tam dobro za papat? Aja, ReDevil - a si se ti slu?ajno danes med 16 in 16:30 peljal mimo Brnika v smeri Kranja? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Predvor, kaj imajo dobrega pa ne vem Citiraj
vuk Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Danes sem se malo potepal po SLO!Kdo ve kje je to in kaj je tam dobro za papat? Aja, ReDevil - a si se ti slu?ajno danes med 16 in 16:30 peljal mimo Brnika v smeri Kranja? :ne vem: Potepanja so kul.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 Predvor, kaj imajo dobrega pa ne vem Prvi del - odgovor je pravilen! Drugi del - ?e ?akam na pravilen odgovor... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Drugi odgovor-verjetno kaj za jest,bi mogo Labija vpra?at! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 10. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2006 Drugi odgovor-verjetno kaj za jest,bi mogo Labija vpra?at! Vro?eee ... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 10. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2006 Krem?nite maybe BRAVO!!! Pravilen odgovor x 2 ... hmmmm, ma? v dobrem! V podrgradu imajo ene kremne rezine z brusnico - kar u?itna zadeva ... Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Samo a niso na Bledu bolj?e? Se ?e dolg nisem ni? tam okoli potepal... Citiraj
komar Napisano 10. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2006 Samo a niso na Bledu bolj?e? Se ?e dolg nisem ni? tam okoli potepal... Baje, da so ja ... samo smo se mi ?e vra?ali proti MB-ju in smo postali la?ni ravno v Podgradu ... Citiraj Papa, Tomi
madmax Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Evo, me je komar?ina navdahnil, pa sem se odlo?u ?e jaz slikovno zabele?it svoje dana?nje potepanje po hrib?kih in dolinicah na?ega najbolj znanega vinorodnega okoli?a. Slike so posnete z mobitelom, tako da to je to za ta dnar Citiraj
Violet Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 kaj je tam de?val.... pr nas je sam mal obla?en. zdajle pa ka?e na sonce... Citiraj
madmax Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Huh , ?e bi vedu bi se pa na tvoj konc odpravu! No ja, ve? sre?e prihodnji? Citiraj
ReDevil Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Ja komar, biv sem na Jezerskm in Preddvoru pred enmu tednam, a sm gi mogo?e listk zataknu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Jest sem bil pa danes na blejskih krem?nitah ....na tapravih, ne tistih hotelskih ...fajn je bilo Citiraj
ReDevil Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 KO je ?e lih govora o krempitah, u?eri sm jo jedu na Trojanah (v Krof industry), pa je bla prava velikanka, tko da ?e bi mi padla na nogo adio gibalne sposobnosti za neki cajta, bla je res ogromna, pa jedu sm tut gibanico, ki je bla odli?na - labiju se ?e sline cedijo! Skratka ogromne in okusne zadeve za popyzdit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 16. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2006 Ja komar, biv sem na Jezerskm in Preddvoru pred enmu tednam, a sm gi mogo?e listk zataknu! Torej sva se sre?ala na stari cesti mimo Brnika ali ne ?!?!?!?!?! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 V?eraj: Maribor-Celje-Tuhinjska dolina-Kamnik-?kofja Loka-?elezniki-Most na So?i-Idrija-Logatec -Vrhnika-obvoznica mimo LJ-Trojane-Celje-Maribor., cca. 460 km,seveda vse po regionalnih cestah...povpre?na hitrost 56 km/h,ki vklju?uje enourno kosilo ter kraj?a ustavljanja za tankanje & pretegovanje nog. Jutri pa v Kaalmanland....?e ne bo de?ja seveda. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.