blindek Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Ker nevem kam bi naj to temo dal sem jo kar sem... Torej zanima me ?e se ta plati??a z gumami spla?a kupit za 55.000sit?gume so pa 195/55-15to osebo poznam in bi ?e mogo?e kaj ceno spustil Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Jaz mislim tako : ?e so plati??a kakor nova (na sliki ?e zgledajo), nepo?kodovana in ?e so ti v?e? - kupi! Pa sploh pa?ejo na tvoj avto? Gume ravno ne izgledajo najbolj?e, tako da v bistvu kupuje? plati??a - jaz ve? kot 40.000 ne bi dal, glede na to, da se nova 15'' plati??a dobi? ?e za 60.000 !!! Citiraj Papa, Tomi
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 felne pa?ejo...sma probala eno in meni osebno kar vredu zgleda...zaj pa ?e me malo va?e mnenje zanima...ker to kaj bom zdaj kupil mislim en ?as met, ker dnar tudi z neba ne leti Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Grde felne samo to Pacek - ne takoj vsega veselja vzet ?loveku ... felne pa?ejo...sma probala eno in meni osebno kar vredu zgleda...zaj pa ?e me malo va?e mnenje zanima...ker to kaj bom zdaj kupil mislim en ?as met, ker dnar tudi z neba ne leti ?e je tako - kupi raje NOVE in izberi tak?ne, ki ti bodo 100% v?e? !!! Citiraj Papa, Tomi
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 moja finan?na sredstva so omejena Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Moje mnenje je tako da tele feltne na avto 100% ne pa?ejo, sploh ker so na rob take nobenemu japocu ne sedejo so bolj rezervirane za nemce. Verjetno so bile na kakem golfu. Pri meni bojo verjetno ene 5 ali 6 krake feltne pri?le, verjetno AEZ ali pa Rial. Samo se moram ?e nekaj zmenit... Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 moja finan?na sredstva so omejena Ja in? ?e lahko da? za rabljene 55.000, lahko da? za nove 60.000 !!?? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 No tele 16 col litke pridejo 24.000 sit pri sitarju v kamniku Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 No tele 16 col litke pridejo 24.000 sit pri sitarju v kamniku Meni se ne zdijo ravno poceni ... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Jest sem dal par pre?ernov ve? za moje... pa so 17'..... :ne vem: Citiraj Feel free....
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 24.000sit za 1 rabim pa 4... in ?e seveda gume... te felne so ble na hondi civic... potem pa raje kake druge... zaj pa vpra?anje...kje so najcenej?e in je velika izbira? Citiraj
komar Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Tukaj: http://www.alessioalu.si/platisca.asp?mode=../ Info cene dobi? tudi tukaj: http://www.gumi-center.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=33 Ko bo? izbral model, pa po?lji PM za ceno! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Glej moj predlog je da v takem primeru po?aka? raje ?e malo da zaslu?i? ?e kak $$$ pol pa kupi ene ki so ti dejansko u?e?.... sam ne zdej cincat pri nakupu gum.... ker najcenej?e ni vedno najbolj?e..... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 blindek: poi??i oglase uporabnika kovcek na mobisuxu... mogo?e on kaj zrikta, druga?e pa ?e bo? tele kupil, bo? prej ali slej itak moral nove gume kupit, pa ?e feln e zgleda da so ?e ble barvane, tako da 40 jurjev ?e so tebi v?e? gume je treba seveda od blizu videt, pa starost vedet, da niso kake stare, itd... jaz sem moje 16ke kupil brez gum za 45 jurjev, pa so ble prakti?no nove, razen rob sem moral spolirat... pa niso nekaj hudo posebnega moje osebno mnenje je, da take felne na mx-3 ne izgledajo bogvekaj, ampak ?e so tebi v?e? potem kupi. Citiraj LP KAALman
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 vredu...torej bom raje nove kupil...v GMT se spla?a to kupit?ALESSIO GIRO se mi kar dopadejo ali pa MONZA Citiraj
David Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Much better..... osebno si mi prve lep?e.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 9. april, 2006 Prijavi Napisano 9. april, 2006 Meni tud Pa podobne drugim Citiraj
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 in ?e vedno ostane vpra?anje prve ali druge :ne vem: 15 ali 16? kaj se bol obnese? Citiraj
blindek Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 vredu to je zmenjeno...pridejo 16" in one prve...zaj pa ?e en problem in sicer tiste prve so dve izvedbiobe staneta enako in sta si zelo podobno...moral bi to nekje v ?ivo videt...pa ?e nekaj vem sem ?e siten...kje se lahko prijavim na homologacijo?in sicer tukaj v mb...nimam ne homolo karton?na ne ni?...tak da tudi ?e dam 15" gor moram dat homologirat Citiraj
KAALman Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 pokli? na mazda motors slovenija, prosi da ti po?ljejo kopijo homologacije za tvoj avto, potem bo? pa tole z papirji od feltn in kopijo prometne pa mogo?e ?e ?esa, po faksu poslla na npr. RTI v MB pa te oni naro?ijo na pregled, pa bo? pelu napregled, pa bo? pla?u ene 16 jurjev, pa ?e bo vse OK, dobi? hom. karton?ek, in pa vpisano novo dimenzijo gum vendar pazi ! najdi si feltne, ki imajo za tvoj tip vozila mo?nost vpisa v homologacijo kar tudi ni te?ko, ker ima to mo?nost ve?ina feltn vsaj tja do 7.5x16" jaz mam npr. za V6 vpisano 205/45R16 brez problema... druga?e pa, specijalec, zemi si ?as, pridi v MS, pa te en krog pelan ka bo? vido kak je trdo 16ke meti pa dol spu??eni avto Citiraj LP KAALman
blindek Napisano 11. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2006 v ms sem vsak dan...?ola videl sem te ve?krat in ob?udoval avto ti si bil en glavnih razlogov zakaj sem to kupil...ker sem tvojega edinega v ?ivo videl Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.