Skoči na vsebino

jump everybody

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Pa kaj so normalni al kaj???? Hop hop..... kaj ?teje tudi ?e sexa? takrat???? :hohoho::hohoho::hohoho:

Feel free....

Napisano

sam da ne bo zemlja iz osovine padla pa bomo ?li vsi nekam!!!! :hohoho::hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

:wacko: Ej, kaka bolana ... :hohoho:

kaj ?teje tudi ?e sexa? takrat???? :hohoho::hohoho::hohoho:

?e mi kdo osve?i spomin - kaj je ?e to ??? :hudicek:

Papa, Tomi
Napisano

?e mi kdo osve?i spomin - kaj je ?e to ??? :hudicek:

He he,a smo ?e tak dale? Komar?? :P:hohoho: Sicer pa res bedarija.... :ne vem: tole skakanje mislim! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

He he,a smo ?e tak dale? Komar?? :P:hohoho:

:hohoho::hohoho::hohoho: Kaj ti misli? ... :whatever::P

Papa, Tomi
Napisano

Pa to je bila una fora iz filma "daj naprej" Ko so jim v ?oli dali nalogo, da spremenijo svet pa je en dejal, da ?e po?ilja kitajcem emaile naj vsi naenkrat ska?ejo, da bodo vrgli orbito iz tira, da bo hec!

A se dobimo nekje, pa ska?emo kot nori? :blink::whatever:

Mogo?e bi pa res bil efent, ?e bi se vseh 6 milijard ljudi dobilo nekje pa eno rekli potem pa malo poskakljali. Najmanj lokalen potres 9 stopnje. :bravo:

Napisano

Ampak ta je pa bolj prvoaprilska od prvoaprilskih - in kako resno so zastavili stvar :lol::lol:

dejstva:

zemlja tehta neverjetnih 6.000.000.000.000.000.000.000 ton (6E+21)

8 miljard zemljanov pri povpre?ni te?i 80kg/osebo pa zgolj 640.000.000 ton (6,4E+9) to je 1:1E+12 ali druga?e povedano, ?e bi se vsi zbrali na enem mestu in isto?asno sko?ili 50cm visoko, bi zemljo odrinili v nasprotni smeri za natanko 0,0000000005 milimetra :jupiii::jupiii:

pa ?e to ne bi zaleglo, ker bi nas v naslednjem trenutku sila gravitacije spet spojila nazaj skupaj in efekt bi bil natan?no enak ni? :lol:

33112_1.png

Napisano

Boss pa si mogo?e zra?unal tudi kolk bi se tist kontinent pogreznil ko bi gor skakal, recimo ?e bi v Benetkah skakal :D

Pol bi mel pa poplave <_<

PA ?e nekaj a ste opazil da veselo majice in podobno prodajajo, kaj more? dobr biznis so se spomnil :bravo:

Napisano

podobno zadevo so ze enx testirali....po celem svetu ob istem trenutku so ljudje poskakali dol z miz, zidkov...dorro no, par samomorov je bilo tudi v tistem trenutnem afektu, ko je folk pretiraval....no...seizmografi so zabelezili kr solidne rezultate...

ma sej ni fora, da premaknemo zemljo...ampak, da se udelezis ene norcije, ki nikomur ne skodi :D

106032985.png

Napisano

...dobro no, par samomorov je bilo tudi v tistem trenutnem afektu, ko je folk pretiraval...

... ki nikomur ne skodi :D

??? :hohoho:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

??? :hohoho:

ves kako gre uni komad..."z glavo na zabavo!" :hohoho:

sicer pa...ce folk ne oceni pravilno vi?ine, oz. se gre superspermi?e.....hmmm...supermene...pol je tko :D

106032985.png

Napisano

ves kako gre uni komad..."z glavo na zabavo!" :hohoho:

sicer pa...ce folk ne oceni pravilno vi?ine, oz. se gre superspermi?e.....hmmm...supermene...pol je tko :D

Luka pa ti si usak dan bolj pokvarjen... ka se dogaja ?uuuj!!!

:bravo:

Feel free....

Napisano

Luka pa ti si usak dan bolj pokvarjen... ka se dogaja ?uuuj!!!

:bravo:

kdo?

jaz?

ma ro?a moja...sem pokvarjen ?e od rojstva...to sploh ni nobena znanost :D

p.s. sicer pa je to fora od yavarya....ampak...pssssstttt

106032985.png

Napisano

Boss pa si mogo?e zra?unal tudi kolk bi se tist kontinent pogreznil ko bi gor skakal, recimo ?e bi v Benetkah skakal :D

:hohoho: Kdaj pa kje si ti v ?olo hodil ??? Benetke NISO kontinent!!! :hohoho: :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Napisano

:hohoho: Kdaj pa kje si ti v ?olo hodil ??? Benetke NISO kontinent!!! :hohoho: :mi pijemoo:

:hohoho::aaaaa: Tomi picajzl.press

Feel free....

Napisano

:hohoho::aaaaa: Tomi picajzl.press

:hohoho: Sem se od Labija nalezel ... :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

:hohoho: Sem se od Labija nalezel ... :bravo:

Labiju se spet kolca :(

sploh ne more v miru jesti tretje malice....

106032985.png

Napisano

Joj luka to bi pa lahko ?e vedel da labi !!!NI?!!! ne zmoti pri hrani...... no skorej ni?.... :P

Feel free....

Napisano

Joj luka to bi pa lahko ?e vedel da labi !!!NI?!!! ne zmoti pri hrani...... no skorej ni?.... :P

Iz celjskega sejma smo dobili druga?ne informacije ... :whatever::hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Iz celjskega sejma smo dobili druga?ne informacije ... :whatever::hohoho:

Labi samo ena beseda - "Toyota" :lol::lol:

33112_1.png

Napisano

Vem da niso kontinent, sem dal samo za primer kaj bi bilo ?e bi v Benetkah za?el skakat, bi se potopile

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.