mazda-mx3 Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 jump everybody Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Pa kaj so normalni al kaj???? Hop hop..... kaj ?teje tudi ?e sexa? takrat???? Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Kaj gremo probat ?e bomo spravil zemljo iz tirnice Citiraj
uklopko Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 sam da ne bo zemlja iz osovine padla pa bomo ?li vsi nekam!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Ej, kaka bolana ... kaj ?teje tudi ?e sexa? takrat???? ?e mi kdo osve?i spomin - kaj je ?e to ??? Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 ?e mi kdo osve?i spomin - kaj je ?e to ??? He he,a smo ?e tak dale? Komar?? Sicer pa res bedarija.... :ne vem: tole skakanje mislim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 He he,a smo ?e tak dale? Komar?? Kaj ti misli? ... Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Pa to je bila una fora iz filma "daj naprej" Ko so jim v ?oli dali nalogo, da spremenijo svet pa je en dejal, da ?e po?ilja kitajcem emaile naj vsi naenkrat ska?ejo, da bodo vrgli orbito iz tira, da bo hec! A se dobimo nekje, pa ska?emo kot nori? Mogo?e bi pa res bil efent, ?e bi se vseh 6 milijard ljudi dobilo nekje pa eno rekli potem pa malo poskakljali. Najmanj lokalen potres 9 stopnje. Citiraj
Boss Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Ampak ta je pa bolj prvoaprilska od prvoaprilskih - in kako resno so zastavili stvar dejstva: zemlja tehta neverjetnih 6.000.000.000.000.000.000.000 ton (6E+21) 8 miljard zemljanov pri povpre?ni te?i 80kg/osebo pa zgolj 640.000.000 ton (6,4E+9) to je 1:1E+12 ali druga?e povedano, ?e bi se vsi zbrali na enem mestu in isto?asno sko?ili 50cm visoko, bi zemljo odrinili v nasprotni smeri za natanko 0,0000000005 milimetra pa ?e to ne bi zaleglo, ker bi nas v naslednjem trenutku sila gravitacije spet spojila nazaj skupaj in efekt bi bil natan?no enak ni? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Boss pa si mogo?e zra?unal tudi kolk bi se tist kontinent pogreznil ko bi gor skakal, recimo ?e bi v Benetkah skakal Pol bi mel pa poplave PA ?e nekaj a ste opazil da veselo majice in podobno prodajajo, kaj more? dobr biznis so se spomnil Citiraj
mazda-mx3 Napisano 11. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2006 podobno zadevo so ze enx testirali....po celem svetu ob istem trenutku so ljudje poskakali dol z miz, zidkov...dorro no, par samomorov je bilo tudi v tistem trenutnem afektu, ko je folk pretiraval....no...seizmografi so zabelezili kr solidne rezultate... ma sej ni fora, da premaknemo zemljo...ampak, da se udelezis ene norcije, ki nikomur ne skodi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
suicidal Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 ...dobro no, par samomorov je bilo tudi v tistem trenutnem afektu, ko je folk pretiraval... ... ki nikomur ne skodi ??? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazda-mx3 Napisano 11. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2006 ??? ves kako gre uni komad..."z glavo na zabavo!" sicer pa...ce folk ne oceni pravilno vi?ine, oz. se gre superspermi?e.....hmmm...supermene...pol je tko Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 ves kako gre uni komad..."z glavo na zabavo!" sicer pa...ce folk ne oceni pravilno vi?ine, oz. se gre superspermi?e.....hmmm...supermene...pol je tko Luka pa ti si usak dan bolj pokvarjen... ka se dogaja ?uuuj!!! Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 11. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2006 Luka pa ti si usak dan bolj pokvarjen... ka se dogaja ?uuuj!!! kdo? jaz?ma ro?a moja...sem pokvarjen ?e od rojstva...to sploh ni nobena znanost p.s. sicer pa je to fora od yavarya....ampak...pssssstttt Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Boss pa si mogo?e zra?unal tudi kolk bi se tist kontinent pogreznil ko bi gor skakal, recimo ?e bi v Benetkah skakal Kdaj pa kje si ti v ?olo hodil ??? Benetke NISO kontinent!!! :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Kdaj pa kje si ti v ?olo hodil ??? Benetke NISO kontinent!!! :mi pijemoo: Tomi picajzl.press Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Tomi picajzl.press Sem se od Labija nalezel ... Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 11. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2006 Sem se od Labija nalezel ... Labiju se spet kolca sploh ne more v miru jesti tretje malice.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 sploh ne more v miru jesti tretje malice.... heh to pa nikol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Joj luka to bi pa lahko ?e vedel da labi !!!NI?!!! ne zmoti pri hrani...... no skorej ni?.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Joj luka to bi pa lahko ?e vedel da labi !!!NI?!!! ne zmoti pri hrani...... no skorej ni?.... Iz celjskega sejma smo dobili druga?ne informacije ... Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Iz celjskega sejma smo dobili druga?ne informacije ... Labi samo ena beseda - "Toyota" Citiraj
LabiGT Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 TO! yota Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Kdaj pa kje si ti v ?olo hodil ??? Benetke NISO kontinent!!! :mi pijemoo: Vem da niso kontinent, sem dal samo za primer kaj bi bilo ?e bi v Benetkah za?el skakat, bi se potopile Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.