David Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 TO!yota Prava doma?a kuhinja.... yo-ta Citiraj Feel free....
komar Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Prava doma?a kuhinja.... yo-ta Blejksi - ne dobro ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Prava doma?a kuhinja.... yo-ta explain..kaj je to? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Labi?? Taki hranoljub,pa ne ve? kaj je jota?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Labi?? Taki hranoljub,pa ne ve? kaj je jota?? sigurno ni dobr pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 A ker je Komar tak reko ali ker ti ?e nisi probal?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 heh oboje (komar ve kaj je dobr tko da njemu zaupam) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 heh oboje (komar ve kaj je dobr tko da njemu zaupam) Evo Labi - tukaj lahko prebere? vse o pripravi jote ... ?e vedno trdim - bljeksi, fuj in fej ... hehehe http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=731 http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S=6&&Article=847 http://www.rudi12.com/recepti/jota.htm Malo pa ?e pogre?am ?evape ... Labiii, komar la?en .... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Evo Labi - tukaj lahko prebere? vse o pripravi jote ... ?e vedno trdim - bljeksi, fuj in fej ... hehehe http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=731 Malo pa ?e pogre?am ?evape ... Labiii, komar la?en .... ok jota definitivno ni zame...(zelje/repa no go)kdaj prides spet na cevape? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 ok jota definitivno ni zame...(zelje/repa no go)kdaj prides spet na cevape? Hehe- sem rekel, da je jota bljeksi!!!! Pridem takoj, ko bodo meli na A3M fedre za mene!Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Pridem takoj, ko bodo meli na A3M fedre za mene!Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: naslednji? jim poleg fedrov naro? naj ti ?e navigacijo dobavijo - tako se ti vsaj fedri ne bodo zgubli Citiraj
komar Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 naslednji? jim poleg fedrov naro? naj ti ?e navigacijo dobavijo - tako se ti vsaj fedri ne bodo zgubli Pri njih sigurno nikoli ni? ve? ! :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!!Ubo?ci! Baje se to njim skoz dogaja! :mi pijemoo: Ko bi bili fantje vsaj toliko resni in takoj naro?ili ne pa, da imajo tak?ne izgovore. Ker UPS mislim, da je zelo kvalitetna firma in ne izgubljajo kar tako po?te...Ali pa ?akajo, da bo kak?en znanec ?el v tisto smer in jim bo spotoma pripeljal. UPS je predrag zanje. ?e pomislim, da sem hotel delati pri njih. Pa me potem ?ef ni nazaj poklical ?eprav je obljubil, da sporo?i, ?e bom sprejet! Kao nas je nekaj kandidatov povabil na razgovor! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.