TEDI Napisano 11. april, 2006 Prijavi Napisano 11. april, 2006 Zanima me, s ?im lastniki MX5k priporo?ate da se ?isti in vzdr?uje zlo?ljivo streho? Se jo s ?im nama?e, po?prica? Kaj pa blago na notranji strani strehe. S ?im bi ga premazala, da bi bilo bolj ?rno (sedaj je malo posivelo)? Zelo bi bila , ?e bi mi povedali za konkretne proizvode, ki ste jih preizkusili in so vam dobri. Citiraj Veter v laseh...
manuelmx5 Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Sem v za?etku tudi sam bil v dilemi s ?im premazat, kdaj, kako, .... No v glavnem ... konkreten proizvod ARMOR ALL spray. Dobite v vsaki trgovini z avtomaterialom. Obstajata dve varijanti Matt in Glanz. Ne bom posebaj razlagal kaj pomeni kaj. Ko avto umijete, pustite da se streha posu?i ali pa jo obri?ite do suhega. Posprajajte streho z ARMOR ALL, razma?ite z bomba?no krpo po strehi in pustite, da se vpije. TO NE DELAJTE NA SONCU!!!! V SENCI ONLY!!! Tako izgleda flaska Primerno tudi za armaturko in druge plasti?ne, gumirane povr?ine. Upam, da vam bo kaj pomagalo. Citiraj
ReDevil Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Jz mam sicer tut mx5, pa ?e ne vem kako se s strehco ravno, tko da bo v mojem imenu raj? mazdohist povedu kej glede tega! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 a tale armor all je potem ene vrste glicerin Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 eko borut da ti jaz povem z cem je bla na zaj tvojem vozu premazana streha z gliceriom lepo mal s copicem razmazeg po celi sprehi pa pocakas da ga upije pa se svet ko nevem kaj pa se pokala ti nebo! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Dobra metoda, sej najbr? neb blo slab to kmav enkat spet ponovt, sicer pa mislm dt robove popravt oz. po?timat k so bl tko tko! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Dobra metoda, sej najbr? neb blo slab to kmav enkat spet ponovt, sicer pa mislm dt robove popravt oz. po?timat k so bl tko tko! jah saj po moje dfa bi se ga se kaj pr men najdl tako da bova enkat to naredla!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.