Boss Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 hy.. spet jaz.. ahm kaj ?e ve? odgovor glede ?portnega filtra?Lp way off topic glih z zanimanjem sledim interesantni debati, ki jo za?enjata Yavarye in Poky pa pride Brainy pa prjav ?portni filter - v tem kontekstu se to skoraj tako sli?i kot, da bi bejbo na prvem sre?anju pobaral katero vrsto tamponov uporablja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 way off topic da bi bejbo na prvem sre?anju pobaral katero vrsto tamponov uporablja. Sploh ?e je ?e nedol?na Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
komar Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Sploh ?e je ?e nedol?na ... Ej, pomlad ?e deluje .... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainY Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 oprosti da sem zamoril temo o... se vidi da je pomlad ja.. druga?e pa hey.. sej obstaja pm.. mogo?e jo trofi? dobre volje in ti odgovori na kako sladko vpra?anje lp Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Mene tud zanima kako je z filtri, naj bi bilo tako da mora ustrezati dolo?enim dolo?ilom o hrupu, samo to je moj emi?ljenje... Citiraj
BlackWolf Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Blackwolf.. da te izkoristim kot policaja.. a more bit ?portni filter homologiran? lp Glej. Na homologacijo se na spoznam kaj dost. Vem samo to, da skoraj vsaka stvar ki na vozilu ni originalna, potrebuje homologacijo. Potem takem tudi ?portni filter. Lahko se pa sam pozanima? na LPP, tam ti bodo znal najbolj to?no odgovorit. Citiraj
Symon Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Glej. Na homologacijo se na spoznam kaj dost. Vem samo to, da skoraj vsaka stvar ki na vozilu ni originalna, potrebuje homologacijo. Potem takem tudi ?portni filter. Lahko se pa sam pozanima? na LPP, tam ti bodo znal najbolj to?no odgovorit. Torej, ti bi napisal kazen ali ne? Za konusnega... Citiraj
madmax Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Nisem ziher, vedar sem pa jih ?e vidu vpisane na karton?ku tako da bi rekel 99% da mora bit. Citiraj
BlackWolf Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Torej, ti bi napisal kazen ali ne? Za konusnega... Po pravici? ?e nebi kej nazaj "siko", bi te verjetn pri mir pustu. Citiraj
ReDevil Napisano 19. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2006 BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na be?igrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih! Mal pred tem ste pa enmu mojmu kolegu ?kodo forman prestavili, ker je nekoga zaparkiral in je potem ful , ko je imel avto ?ist na drugem koncu parkiri??a, no ?e dobro da so mojo ostarelo krajlico pustil pr miru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Po pravici? ?e nebi kej nazaj "siko", bi te verjetn pri mir pustu. OK potem ne bi fasal kazni! Zato imam same dobre izku?nje z vami. Brezveze mi je sikati, ?e vem, da sem ga polomil.Lepo, da prizna?, da je to odvisno od policaja! Citiraj
Violet Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 OK potem ne bi fasal kazni! Zato imam same dobre izku?nje z vami. Brezveze mi je sikati, ?e vem, da sem ga polomil.Lepo, da prizna?, da je to odvisno od policaja! ve?, da te prometna policija lahko ustavi kjerkoli ho?e, kadarkoli ho?e in jim ni potrebno navajati nobenega razloga zato, ker je prometna policija (ne divjaj skozi naselje - prometna policija) obmejna policija pa lahko kadarkoli na slovenskem mejnem teritoriju vr?e ven tujo policijo, pri ?emer ima vsa pooblastila za uporabo fizi?ne in ognjene sile, kar pa v primeru danes Jo?ka Jorasa ni bilo izvedeno je pa res, da so dudeki o?itno res opasni Citiraj
madmax Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 obmejna policija pa lahko kadarkoli na slovenskem mejnem teritoriju vr?e ven tujo policijo, pri ?emer ima vsa pooblastila za uporabo fizi?ne in ognjene sile, kar pa v primeru danes Jo?ka Jorasa ni bilo izvedeno In bi tudi jih, ?e bi se incident zgodil na slovenskem ozemlju, pa se ni! dejstvo je da je danes tisti jorasov kolovoz bolj na hrva?ki strani, in da joras itak ne dela druzga tam kot provocira. Je pa tudi res da je bila tisto l.91 Slovenija, vedar pustimo to, ker nima smisla o tem razpravljati.........kretenski politiki! Citiraj
ReDevil Napisano 20. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2006 Tale na?a granica je prav v stilu butalcev ki so ?irili cerkev, da ne re?em g. Sizif, kdor ve zakaj gre, razume kaj ?elim povedat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Violet Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 volitve se bli?ajo....to je sam zato, da bo kme?ka stranka kak?en glas dobila.. - vzorec se ponavlja, o?itno jim je zmanjkalo adutov In bi tudi jih, ?e bi se incident zgodil na slovenskem ozemlju, pa se ni! pred leti, ne vem ve? to?no kje, mislim da na nekje na ?tajerskem koncu, so hrva?ki policisti kar nekaj ?asa (hodili) ali se peljali po cesti ob slovenski meji, aretirali Slovenca ter ga tudi po isti poti brez problemov odpeljali.... in zgodilo se ni ni? Citiraj
BlackWolf Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na be?igrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih! Dva pajaca sta vlamlala v avteke. Sta razbijala ?ipe. BILA STA PRIJETA IN ZAPRTA!!!!! Citiraj
uklopko Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 Bravo Take je treba ne sam prijet in zapret treba jih je nabutat pa roke polomt!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 Bravo Take je treba ne sam prijet in zapret treba jih je nabutat pa roke polomt!!!! He he,se strinjam! Pa da pol vse nazaj zmontirajo,pod nadzorom seveda! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 He he,se strinjam! Pa da pol vse nazaj zmontirajo,pod nadzorom seveda! in sodnica ju bo po zasli?anju spustila na prostost Citiraj
komar Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 in sodnica ju bo po zasli?anju spustila na prostost ?al!!! Slovenija - pravna dr?ava ... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 21. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2006 Blackwolf, se mi je zdelo da so neke izredne okoli??ine v igri, a si tut sam kaj posredoval, s kakim judo strokovnim metom npr.! Jaz pa vsaki? ko vidim polcaja na biciklu, prov pomislim kako bi reagiral, ?e me ustavi! :ne vem: Po mojem, bi me tak smeh zgrabil, da bi dobil ?e kazen zaradi ?alitve uradne osebe al kej tacga, ker na kolesu je pa res mal ... preve? kolesarska ... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 Jaz pa vsaki? ko vidim polcaja na biciklu, prov pomislim kako bi reagiral, ?e me ustavi! :ne vem: Po mojem, bi me tak smeh zgrabil, da bi dobil ?e kazen zaradi ?alitve uradne osebe al kej tacga, ker na kolesu je pa res mal ... preve? kolesarska ... Ej mene so u?erej 2 policaja na biciklu....na Rudniku, na jur?kovi cesti ustavla in obrejila za 20 k sit.... oziroma 10k sit..... neprivezan!! Sam sem se jima pa ful nasmejal..... Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 ja res je !!! Sme?ni so na kolesih sploh TISTI kufr?ek!! aaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaa!!! to majo za malco notr dat!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 So ko z one avstralske serije,ne vem kak je ?e blo naslov.,ko so policaji na kolesih v glavni vlogi..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BlackWolf Napisano 22. april, 2006 Prijavi Napisano 22. april, 2006 So ko z one avstralske serije,ne vem kak je ?e blo naslov.,ko so policaji na kolesih v glavni vlogi..... Misli? Obalna stra?a na kolesih?Ja ?e bi imel vsaj pol tak dobre kolese kot uni, pol bi blo ?e zanimivo, ne pa kr ene Peugeot kolese, ki niso vredni po?enga gro?a. Drga? se je pa vseen bol? s kolesom vozit kot pa pe? hodit Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.