komar Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Si nekaj slike obljubil, pa ni ni ????!!!! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 12. april, 2006 Prijavi Napisano 12. april, 2006 Si nekaj slike obljubil, pa ni ni ????!!!! :ne vem: shame on me...jutri bom dal sliko gor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 evo za zacetek Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 Na ?rnem je dosti lep?e, kot na mojem!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Hm...tomson vidim da sta biznissssss nardila..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 Hm...tomson vidim da sta biznissssss nardila..... Bizinis ??? Ni? ne vem o tem ... no, mogo?e, samo ?e bi Jankovi? take biznise delal ne bi imel niti za ?evape - hehehehe Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 obiskal me je dedek mraz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Na ?rnem je dosti lep?e, kot na mojem!!!! Itaq! ?rna barva pa krom dodatki je Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 Itaq! ?rna barva pa krom dodatki je Va?i? ! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Va?i? ! Se ?e ho?e? ti ga lahko pomagam pre?pricat na ?rno! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 Se ?e ho?e? ti ga lahko pomagam pre?pricat na ?rno! Eh, bom kar z Labijem zamenjal pa bo ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Eh, bom kar z Labijem zamenjal pa bo ... ...ne vem ce bi mel avto s spojlerjem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 ...ne vem ce bi mel avto s spojlerjem Saj bi ga dol od?raufal ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Saj bi ga dol od?raufal ... sem vedel da bos to rekel...ampak pol bo avto izgubil prvotno karizmaticnost bi pa mel +15 (ali vec) konjev ..ja prav dejva zamenjat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 sem vedel da bos to rekel...ampak pol bo avto izgubil prvotno karizmaticnost bi pa mel +15 (ali vec) konjev ..ja prav dejva zamenjat Hmmm, a spojler lahko gor pustim - please ?! :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Hmmm, a spojler lahko gor pustim - please ?! :mi pijemoo: ce zamenjava avte ti dam spojler in ga lahko potem kromiras in bi mel kromiran spojler zelo zelo pimp my ride Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 in ga lahko potem kromiras in bi mel kromiran spojler zelo zelo pimp my ride Aaddiijjooooo, ... a pozna? besedo ki? ... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Aaddiijjooooo, ... a pozna? besedo ki? ... :mi pijemoo: ...in potem bi naredil se kromirane zavesice!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 ...in potem bi naredil se kromirane zavesice!! Labiii, pa ti si lud .... hehehehe Ko bo? imel ti bom imel tudi jaz tak?ne "okraske" ... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 Labiii, pa ti si lud .... hehehehe Ko bo? imel ti bom imel tudi jaz tak?ne "okraske" ... :mi pijemoo: jaz jih bom dal "when hell freezes" zdaj sem pa lacen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 jaz jih bom dal "when hell freezes" zdaj sem pa lacen Dober tek!Odhajam tudi jaz - family dol?nosti ... Citiraj Papa, Tomi
Violet Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 evo za zacetek tole pa sploh ne pa?e, ?e je cel tak, ga nikar ne ka? (mal me spominja na novoletno jelko), zaradi prevelikega kontrasta bi mogo?e bolj pasala kak?na temnej?a barva Citiraj
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 tole pa sploh ne pa?e, ?e je cel tak, ga nikar ne ka? (mal me spominja na novoletno jelko), zaradi prevelikega kontrasta bi mogo?e bolj pasala kak?na temnej?a barva sej te nism vprasal za mnenje lahko pa komentiras na temi kjer sem ga predstavil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 in to je ... pa ne da sem ti stopila na ?ulj Tole bolj pa?e h komarju Citiraj
LabiGT Napisano 13. april, 2006 Prijavi Napisano 13. april, 2006 in to je ... pa ne da sem ti stopila na ?ulj Tole bolj pa?e h komarju zate specijalno: Jelka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.