Skoči na vsebino

MX-3 na Top Gear

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

kaj bi rad, da bo spet tema dizl VS benz ? :)

kaj pa jaz vem, po tovarni?kih podatkih gre 0-100 v 8.5 sec.

pa jaz sn enkrat ?topal, pa je blo tu nekje :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

kaj bi rad, da bo spet tema dizl VS benz ? :)

kaj pa jaz vem, po tovarni?kih podatkih gre 0-100 v 8.5 sec.

pa jaz sn enkrat ?topal, pa je blo tu nekje :)

upal sem da bo zdravek reagiral na moj post...sam nc ni blo

najbrz so startali z drugo prestavo...ker mx3 V6 je raketa

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi: ni to nobena raketa, to je ?ist povpre?en voz z 136KM in 1200kg te?e... ?e gleda? samo po voznih lastnostih :)

druga?e pa je razred zase ;) V6 :) , avto star ?e 15 let, pa ?e vedno oblikovno pred marsikaterim mlaj?im :D

ravno tak kot serija Xedos :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

REDEVIL nekaj zate!

Imam Top Gear iz leta 1989 epizodo 4! Ugani kateri avto je notri! :bravo: Jup 323 GT! In ga hvalijo na veliko. ;)

Samo fajl je velik 174 Mb tako, da ga bo treba posneti na CD in ti ga bom prinesel na sre?anje. ?e me bo? spomnil. sramezljiv

PS: Notri je ?e Hona Accord iz tistega leta in predstavitev Japonskih tovarn v GB. :rispekt: Nissan, Toyota in Honda (in celo posnetke iz tovarne, saj so sodelovali z Roverji.

Napisano

Pomoje, da ne ker vsaj jaz tega ?e nisem na?el.

Obenem pa napro?am, ?e slu?ajno kdo ve kje bi dobil oddaje kjer je bil moj predstavljen moj buti?ni avto?ek. :P Ali pa stare Avtomagazine! Skratka res me firbec matra kako so ga ocenili/spljuvali/pohvalili! :D

Napisano

REDEVIL nekaj zate!

Imam Top Gear iz leta 1989 epizodo 4! Ugani kateri avto je notri! :bravo: Jup 323 GT! In ga hvalijo na veliko. ;)

Samo fajl je velik 174 Mb tako, da ga bo treba posneti na CD in ti ga bom prinesel na sre?anje. ?e me bo? spomnil. sramezljiv

PS: Notri je ?e Hona Accord iz tistega leta in predstavitev Japonskih tovarn v GB. :rispekt: Nissan, Toyota in Honda (in celo posnetke iz tovarne, saj so sodelovali z Roverji.

Daj pripopaj link, da si download-am :policaj:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

eMule. :unsure: Mislim, da sem vpisal "Mazda 323" ali pa "Mazda 323 Top gear".

@LabiGT :vesel:

offtopic.... symon spet sem te zamenjal..... :jupiii:

Je pil apchih na gami prej...pa sem ga SYMON poklical..... :hohoho:

Se opravi?ujem.....

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.