Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

..kupis kar ti je vsec :bravo:

:rispekt::rispekt::rispekt::jupiii:

Papa, Tomi
Napisano

saj ne re?em da 3.0 turbo dizl ni primern za bmw3..

ampak ?e bi bil not 3.0 turbo bencinar... :whatever:

omg.. ne me narobe razumet.. ne stopam na nobeno stran (niti dizla, niti benza..)

sta 2 popolnoma razli?na modela ma?in..

pa taq je bv razglablat ker kot sem ?e napisal tema nima konca..

stay in peace :ljubezen:

Napisano

ja sej jaz tud hocem rec da je meni vseen kaksno gorivo dam v motor (benz, dizel, gnila jajca, plin, baterije...itd itd)

glavno da se lepo pelje :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no ja... meni ni vseeno kaj bi not vlival...

najraje vodo iz pipe pa magari gre avto samo 100.. za po mestu bi blo ql :jupiii:

Napisano

hhhhhhhhhhhhh

ni nam lahko :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Ha, ha, ob tako nežni nogi, da že sama leti po zraku in je niti ne čutiš več. 😊
    • Ali se za CX30 dobijo kovinska platišča in kakšna je približna cena?
    • Je bil mrzel, samo je tudi precej mastno okoli motorja, tako da sumim da nekaj spušča.
    • spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm RockShox SID SL Ultimate 29" Suspension Fork | bike-components WWW.BIKE-COMPONENTS.DE The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...     pa še nekje mal cenej   FOX za 500€ null   Attention Required! | Cloudflare WWW.BIKE-DISCOUNT.DE   sid  666€ pa mal drobiža Attention Required! | Cloudflare WWW.BIKE-DISCOUNT.DE null
    • Ob bolj nežni nogi in na relacijski poti od Trbiža do Jesenic spraviš CX-30 G140 še nižje. Lahko grem stavit, ampak ne za manj kot 1.000€.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.