Grega_ Napisano 7. december, 2006 Prijavi Napisano 7. december, 2006 gotov bo?, upam da ma? jutr dopust Citiraj
ReDevil Napisano 7. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2006 dopust ne bi ?kodvov, ampak ?e ga pa nimam pa n? hudga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 7. december, 2006 Prijavi Napisano 7. december, 2006 se dobr, da smo v javni upravi Citiraj
ReDevil Napisano 7. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2006 Ja Rok, dokler smo ?e, ?e bo ?lo tkole nprej itak namo doug, noben od naju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 13. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2007 U soboto smo po hoji po Levstikovih stopinjah od?li ?e jest u neko fino o?tarijo, mogo?e jo kdo pozna; Kimovec - Hoti?, tik pred Litijo, gledano z LJ smeri in loh re?m, da takih pounenih kalamarov pa ?e u ?ivlenju nism jedu (pa sm kr poznavauc in lubitl te robe), pred tem sm jedu ?esnovo kremno juho in bu?no juho, kolega pa je meu za desert pala?inke z doma?o grozdno marmelado, priporo?am tut tistim, ki ?e niste bli, ?e pa je kdo ?e biu, pa naj napi?e, kako se mu je dopadl! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Z M A J Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Sem kar neko staro temo na?el, da ne odpiram nove! Vpra?anje je pa naslednje, v?eraj mi je kolegica povedala, da je jedla doma?o (kuhinja njene babice) kremno kostanjevo juho. Ker jaz nisem kaj prida kuhar, nisem niti pomislil na to, da se sam lotim takega projekta kot je kostanjeva juha. Ali mogo?e kdo ve, kje (gostilna ali restavracija, magari hotel) imajo v ponudbi kostanjevo juho, ker sem totalno zainteresiran, saj sem velik ljubitelj kostanja (zlasti jest, ne nabirat, hehe). Hvala za uporabno info. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 js bi pa bil pripravlen tole dejansko skuhat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. oktober, 2012 Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 Pa povabi? Mazda?e na ju?no. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. februar, 2014 Prijavi Napisano 28. februar, 2014 Danes jedu eno najbolj?ih pic ali mogo?e celo najbolj?o v zadnjih 35-ih letih. Bil sem v Mozirju - pizzerija Pr¨pek, piratska pizza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.