komar Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Odliii???noooo praznovanje ti ?elim!!!! Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Dobrojutro vsem!!!! Tebi pa vse najbol?e!!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 happy Bday Kyuss ! Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj
Sishi Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 vse naj, naj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
suicidal Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 yipi yej, one year older, one year smarter . Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Vse naj naj ti ?elim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 Sem mislu da kyuss n? ve? aktiven na tem forumu... pa sem zdej opazil da se je prijavil..... No happy happy birthday..... Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 ?estitke ?usu, pa ?eprav nisi Lasse - olimpijc! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 mislim,da se izgovori "kajus", vedel pa ne bi ?isto natan?no. . Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 mislim,da se izgovori "kajus", vedel pa ne bi ?isto natan?no. . jestekyuss so metalci Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 bili (Josh & Nick sta ?la v Queens Of The Stone Age, zdaj je samo ?e Josh v QOTSA) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.