Skoči na vsebino

Razmak med vijaki

Ustvari kratki URL

Symon

Priporočeno sporočilo

Evo osnovna stran bi bila Wheel Machine. Gor najdete mere za prakti?no vse avte in znamke. Pa marsikateri avto ima celo sliko in lahko preverite kako pa?ejo feltne na avto! :bravo: Moj model (323 C BA) naprimer je, medtem, ko 323 F BA nima slike. :blink: Mere pa so, jasno!

Potem imajo pa firme tudi svoj interni program (o?itno sdandardiziran, saj so tudi avtomobili isti noter obenem pa istih ni :() za preverjanje katera plati??a grejo na katere avte in seveda slike le teh, da jih preizkusite.

Tako ima jo naprimer OZ Racing pod APPLICATION LIST ta program samo za OZ plati??a.

Za RIAL plati??a morate klikniti na WHEEL Konfigurator in potem spodaj na ikonico kjer pi?e klick...klick...klick.

BORBET imajo to nekje skrito pod Raderkonfigurator + Gutachen.

BBS imajo link skrit tam pod linkom automotive.

No ostalo pa poi??ite sami jaz sem vam pokazal pot, po njej morate hoditi sami. :D

PS: ?e imate ?e kak?ne tak?ne linke jih pa le prilepite!

PS2: Mater skoraj vsak model Mazde ima druga?en razmak med vijaki in druga?en center! :vskalo: Kreteni!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

PS2: Mater skoraj vsak model Mazde ima druga?en razmak med vijaki in druga?en center! :vskalo: Kreteni!

Tako kot ?enske, vsaki pa?e druga?e in drugje. :jupiii::jupiii::whatever:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tako kot ?enske, vaski pa?e druga?e in drugje. :jupiii::jupiii::whatever:

Opa! ?zmeden? Zaj pa vidim,da si res malo "druga?e" razpolo?en danes.... :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.