ReDevil Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 ?ez slabih 5 dni - se pravi 24.4. sem naro?em pri Komparetu v Meng?u, da mi totalno spremeni zadnje lu?i, sprednje lu?i predruga?i in pa verjetno bom dal na sprednjo havbo eno grafiko - rde?ega vraga v velikosti mogo?e cca 40 cm ?irine in 50 vi?ine, da se mi glih nekako izide med lu?mi in potem tistimi zadevcami za ?ipo prat! Ostale zadevce imam ?e nakako splanirane, medtem ko za rde?ega vraga pa bi blo fajn, ?e bi mi kdo prilepil kako slikco al pa nekako v tem stilu, da dobim kako idejo, kako polep?ati stroja - v planu sem imel ?rno obrobljeno celotno grafiko in pa noter rde?e barve, kar pomen da naj bi bili samo dve barvi, od tega pa ?rn samo rob, vsebina pa rde?a! Z idejami na plan, se ?e kar mal mudi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Sam kartatuja na haubo ne! Pomoje je to ?e out in sploh ne izgleda. Lep?e bo, ?e da? kaj po boku. Citiraj
poky Napisano 19. april, 2006 Prijavi Napisano 19. april, 2006 Saj....ReDevil=red devil=rde?i vrag! Samo na rde?i avto ne vem ?e se bo dobro videl.... Sam sicer nisem prista? cartatoojev,ampak ?e se bo? ti tak odlo?o.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2006 Loh je tut kej druzga, ampak havba se mi pa? zdi nekolk prazna, rezat je pa ne mislm, je pa res da bo mat zgro?ena, ko bo vidla da mam hudi?a nalimanga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Violet Napisano 20. april, 2006 Prijavi Napisano 20. april, 2006 Loh je tut kej druzga, ampak havba se mi pa? zdi nekolk prazna, rezat je pa ne mislm, je pa res da bo mat zgro?ena, ko bo vidla da mam hudi?a nalimanga! haha, to bo lepo od dale?, od blizu pa dale? od lepega.... Citiraj
Sishi Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 Jaz ne bi n? lepu gor. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
suicidal Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 enga znanca, ki ti je te?en kot hudi?, tako mo?no povozi, da se ti bo zalimal na havbo, pa bo? imel hudi?a nalimanga na havbi . 3D car tatoo. aja, pa ?e eno hitro iskanje Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 No pa dej enga takega vraga al pa dva ?e v avto pol..... No al pa tudi takega no.... seveda brez hudi?kovega repka NE GRE!!! No ?e nekaj primerkov.... No pa maj?ka more bit tudi prava.... Pa ro?i?ke zate ?e.... Sam PAZI da te pol kak tak hudi?k ne prime v roke...... No al pa tak...... No Mislim Da ima? zdej precej izbire.... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 He he,one prve primerkov vragecov,pa bi dal na havbo,samo v malo druga?ni pozi..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 tole si dej na havbo, bo? vidu bo ?e mama navdu?ena. Citiraj
komar Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 He he,one prve primerkov vragecov,pa bi dal na havbo,samo v malo druga?ni pozi..... Kupim, kupim, kupim ... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Ciko boy Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 ?ez slabih 5 dni - se pravi 24.4. sem naro?em pri Komparetu v Meng?u, da mi totalno spremeni zadnje lu?i, sprednje lu?i predruga?i kak natanko bi ti spremenil sprednje lu?i (kaj ti bo naredu pa kolk te bo po denarnci urezal) ?e bo super zgledal... me lahk kr naro?i? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Violet Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 za avtek klikni tukajhttp://www.avtonalepke.com/tatuji.htm Citiraj
ReDevil Napisano 21. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2006 No nekej predlogov sem kar dobil, sem pa zdj total v dilemi al dat grafiko gor al ne, ker tok pocen pa spet ne bi bla, da bi si pri tem (mogo?e) ?e avto pogr?al! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 22. april, 2006 Prijavi Napisano 22. april, 2006 ?ez slabih 5 dni - se pravi 24.4. sem naro?em pri Komparetu v Meng?u, da mi totalno spremeni zadnje lu?i, sprednje lu?i predruga?iEj to tud mene ful zanima. Te bom klic-klic, da mi mal ve? pove?.P.S. A nisi ti reku ni? ve? $$$? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 22. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2006 Ja ?enskam in mazdi se te?ko uprem, pri obojih pa te slej ko prej kaj udari po denarnci! Rekel sem pa res da ne vlo?im ve? niti tolarja v "nepotrebne zadeve", ampak par jurj?kov gor al dol! Naj bo stara al pa mlada - samo leeepa mora bit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest DANDO1 Napisano 10. maj, 2006 Prijavi Napisano 10. maj, 2006 v najbli?ji avtotrgovini dobi? orla za ?ez celo havbo... Citiraj
komar Napisano 10. maj, 2006 Prijavi Napisano 10. maj, 2006 v najbli?ji avtotrgovini dobi? orla za ?ez celo havbo... Kaj pa imata hudi?ek pa orel skupnega ? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 10. maj, 2006 Prijavi Napisano 10. maj, 2006 KRILA!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 10. maj, 2006 Prijavi Napisano 10. maj, 2006 KRILA!!!! Pa te ma ?e vsak ko Red Bull pije! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 10. maj, 2006 Prijavi Napisano 10. maj, 2006 Kaj pa imata hudi?ek pa orel skupnega ? :ne vem: oba imata k. med nogama... Citiraj
ReDevil Napisano 10. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2006 Zaenkat je ideja o grafiki odrinena na stranski tir, pa tut pol sem se ustra?u da ne bom spet kaj za..-gnojil mojga stroja s kako prebistro idejo! Avto trenutno meni (in ?e komu) vizualno ful odgovarja, tko da ?e bi bil lep?i bi biv loh ?e ki?ast, kdor pa ?e ne vem kak?en je model 06 pomlad, pa upam da bo Rde?egaVraga videl v SG na dregu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 11. maj, 2006 Prijavi Napisano 11. maj, 2006 Zaenkat je ideja o grafiki odrinena na stranski tir, pa tut pol sem se ustra?u da ne bom spet kaj za..-gnojil mojga stroja s kako prebistro idejo! Pametno - te nalepke so malo out of date - tako kot jaz - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.