Skoči na vsebino

tonchy

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

happy birthday... ! :mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse najlep?e ... :cheers:

Papa, Tomi
Napisano

dragi tonchy, da bi ti bilo kar se da lepo v ?ivljenju. :danzoman::ouje::bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

hepi brzdej! :mi pijemoo:

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano
VSE TANAJTABULJ?E ti ?elim! :rozico::cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

mje ?estitke!!!!!! :bravo::rozico::rozico::rozico:

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• 2 meseca kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Dans sem resetiral povprečno porabo na mojem dinozavru. To mogoče nardim 2x na leto. Šel Ljubljana-Velenje, tam mal naokol in prišel nazaj s povprečjem 6.8 😎 In ne, ne vozim 90 za kamioni. Očitno moram samo večkrat vozit izven končnic.  Dino power!! 🦖💨
    • Takga imam js.... 🤗👌👍😉
    • Mogoče imaš prav, ampak ekološka tehnologija je čist nekaj drugega. Tisto je bil črn avto, kar se izpuhov tiče. Novi avti so narejeni tako, kot bi ti tekel oziroma laufal in čez slamico dihal... Prej so nečistoče šle skozi izpuh ven, zdaj pa vse not ostane. Novi avti rabijo temperaturo, da to vse izgori. Se pravi da dolge vožnje v kosu. Taki avti bojo naredili veliko km. Mestna vožnja je pa pogreb. Upam, da me razumeš, kaj hočem povedat. Če bi na primer tovornjaku, ki ima sedaj 500 konjev odstranil ekološke dodatke, bi imel cca 750 do 800 konjev. 
    • Najprej sem ti resno svetoval in še marsikdo tukaj zakaj vzemi rdečo, ampak ti si očitno že izbral belo glede na čudne izgovore..... 🤔 Nato se je pa začel hec😂 Oprosti, ko sem omenil e-skiro, ampak tista 2km se pripeljem sugurno hitreje kot tvoja žena z Mazdo.... 😁🫣😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.