ReDevil Napisano 21. april, 2006 Prijavi Napisano 21. april, 2006 A mi ve kdo svetovat kako dobro firmo glede dvi?nih gara?nih vrat, vem da se cene gibljejo okrog 200 smukov SIT (dimenzija 240x210 cm - klasika), tko da povejte kero firmo mi priporo?ate na podlagi lastnih izku?enj, ker vem da je ponudbe kar velik! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Violet Napisano 22. april, 2006 Prijavi Napisano 22. april, 2006 sam en nasvet... sosed ?ez cesto ima dvi?na vrata, oddaljen cca 100 m, vsaki?, ko jih dvigne ali spusti - sli?im, kako zacvilijo, ja dobosedno, :ne vem: zakaj jih ne nama?e? Citiraj
ReDevil Napisano 26. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2006 Ja sej glih tega Hermana (pa ne picerijo v Pivki), sem ?e tut sam imel v planu, se mi zdi da jih prodaja Radox Radomlje, pa ?e cene majo dokaj ugodne, samo sem mislu da bo kdo ?e konkurenco kej pohvalil! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Kaj pa ROLTEK na ?elodniku? Tut jih delajo pojdi jih vsaj pogledati. To je tam zraven BHS servisa, kjer prodajajo vse mogo?e za avte. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.