Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2006 Prijavi Napisano 23. april, 2006 Mal vam bom predstavil moja ustvarjanja z fotoaparatom, komentarji in nasveti dobrodo?li Citiraj
komar Napisano 23. april, 2006 Prijavi Napisano 23. april, 2006 Zelo dobro! Mogo?e bi moral malo razmislit in organizirat kak?en te?aj digitalne fotografije - bi kaj $$$ padlo ... Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2006 Zelo dobro! Mogo?e bi moral malo razmislit in organizirat kak?en te?aj digitalne fotografije - bi kaj $$$ padlo ... Eh tolk dober pa spet nisem, ?e bi dal kak?ne slike gor od koga ki obvlada bi videl razliko Citiraj
poky Napisano 23. april, 2006 Prijavi Napisano 23. april, 2006 Cool! Sploh one,ko se motor vidi skozi havbo so mi zakon! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2006 ?e dobro pogleda? se vidi ko je bila hauba odprta. PA ?e si opazil od Symonove 323c vrata. Pa ?e ima ?e kdo kako dobro idejo za kak posnetek tudi na dan z njo, pa jo bom probal realizirati... Citiraj
madmax Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 Lepe fotke, ni kej. ?e kak?na postavna deklca manjka pa bi blo to to. Citiraj
Sishi Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 Kapo dol Ko bo moja ljubica nared te pokli?em, da naredi? en profi fotose?n. Deal? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 Lepe fotke, ni kej. ?e kak?na postavna deklca manjka pa bi blo to to. JAp, se strinjam 100% in ?e ve? ... Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ja dobre fotke so!!! Mare k si majstr u tem! A lahko slika? eno beybo pa ji navidezno sle? hla?e Pr cliotu se vidi ma?ina pr ?enski nj se pa KEJ vidi no a bo? realiziru? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ja dobre fotke so!!! Mare k si majstr u tem! A lahko slika? eno beybo pa ji navidezno sle? hla?e Pr cliotu se vidi ma?ina pr ?enski nj se pa KEJ vidi no a bo? realiziru? hehe carksi predlogmarko ce to naredis pol castim hot dog Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 na kolk ?asa da? osvetlitev - 10sec ?? cool pics Citiraj
madmax Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 hehe carksi predlogmarko ce to naredis pol castim hot dog 2x hot dog!!! Ti sam zrihtej , pa da vidmo. Citiraj
Symon Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 A lahko slika? eno beybo pa ji navidezno sle? hla?e Pr cliotu se vidi ma?ina pr ?enski nj se pa KEJ vidi no a bo? realiziru? Glede na to, da sem bil navzo? pri njegovem slikanju bom kar jaz odgovoril.To je popolnoma izvedljivo, ti samo eno bejbo zrihtaj, ki se bo pripravljena sle?t. Kaj jaz vem, naprimer Majo. Joke, ne zamerit. Citiraj
David Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 3 times hod dog...... magic clothes.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2006 Zaslonko dam po ob?utku tam ko so modri motorji je bila mislim da okoli 8s, drugod pa po ob?utku. Druga?e pa shrani sliko na PC in desni klik in Lastnosti(Properties) pa dodatno in ti vse pi?e. Nisem pa ?e nobene take beybe najdu ki bi se bila pripravljena zravn slikat, so vse nekaj srame?ljive in se no?ejo Citiraj
Boss Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 Druga?e pa shrani sliko na PC in desni klik in Lastnosti(Properties) pa dodatno in ti vse pi?e. to sem najprej poizkusil a razen osnovnih podakov (vi?ina, ?irina, resulucija, barvni model in globina) ni nobene druge informacije o sliki. :ne vem: razen ?e je to problem ker imam win2000 :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2006 ja meni napi?e vse podatke o sliki Citiraj
Boss Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ja meni napi?e vse podatke o sliki probu doma na XP-jih pa res poka?e vse - Citiraj
Sishi Napisano 25. april, 2006 Prijavi Napisano 25. april, 2006 Dej tole lubico sle? vnaprej hvala Ta mi je ?e vedno zakon Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 25. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2006 Propelji mi jo pa bom kej uredil , oz. obdr?al zase Drga?e pa jaz ne obvladam Photoshopa ?e kdo slu?ajno misli da je kaka slikca Photoshop, so vse original, edino kaka tablica je mal zabrisana Citiraj
David Napisano 25. april, 2006 Prijavi Napisano 25. april, 2006 Boss.... zaslonka bila odprta od 6 do 16 s Citiraj Feel free....
Symon Napisano 25. april, 2006 Prijavi Napisano 25. april, 2006 Dej tole lubico sle? vnaprej hvala Perverzne?! Saj ji tut cunjice tako lepo pristanejo, da jo ne rabi? sle?t. Sam glej in ne tipaj! Sicer pa Marko slik ne photoshopa. Edine stvari, ki so shopane so tablice. Ostalo so nastavitve na fotki?u. Citiraj
Sishi Napisano 25. april, 2006 Prijavi Napisano 25. april, 2006 Perverzne?! Saj ji tut cunjice tako lepo pristanejo, da jo ne rabi? sle?t. Sam glej in ne tipaj! Se strinjam Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.