uklopko Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 JAAAAAAAAAOOOOOOOOOO!!!! to je dobr da sm ?e mlad lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 Jaoooo....?e dobro da sem dal zvo?nike potiho pa sam film?ek gledal..... Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ?e re?em patetika, je tako zelo milo re?eno. aja, pa nimam zvo?nikov, po videnem pa slutim, da sem na bolj?em tako, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
blindek Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ?e bi jaz bil tam zraven bi si to tudi popeval... Citiraj
madmax Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 No, jaz sem pa mislu da je lepo v na?i domovini mladino brat. Uff, sem se zmotu! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2006 Prijavi Napisano 24. april, 2006 ?e bilo je Mazda2 objavil Ups ni tole objavil je tist ko so v Dom?alah snemal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.