BlackWolf Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Mam problem. In sicer ne morem odpreti sovoznikove ?ipe. Sem ?e poskusil zamenjati stikalo, pa ?e vedno ni? (lahko je tudi drugo stikalo hin). Motor?ek je v redu, ker ko priklopim direkt na akumolator, gre dol in gor. Ima kdo ?e kak?no idejo??? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Mam problem.In sicer ne morem odpreti sovoznikove ?ipe. Sem ?e poskusil zamenjati stikalo, pa ?e vedno ni? (lahko je tudi drugo stikalo hin). Motor?ek je v redu, ker ko priklopim direkt na akumolator, gre dol in gor.Ima kdo ?e kak?no idejo??? Kaj pa kabli tam ko gredo iz karoserije na vrata (?e jiz je cviknilo), ali pa ?e ima? pokvarjen on/off stikalo pri vozniku, ali pa kaki drugi kabli v vratih ?e so kaj po?kodovarni Citiraj
Boss Napisano 29. april, 2006 Prijavi Napisano 29. april, 2006 verjetno bo? moral vzet voltmeter v roke pa preverjat kje ti zmanjka napetosti... z ohmmetrom pa lahko ?e vsa stikala preveri?, ?e dajejo stik. Citiraj
ReDevil Napisano 29. april, 2006 Prijavi Napisano 29. april, 2006 Jaz imam identi?en problem (ampak v zrcalni sliki), kar pomen da bi skupaj tvorila popolno celoto! Je pa varianta, da je samo kak?en stik noter, ker ni nujno da je nekaj ve?jega zani?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 30. april, 2006 Prijavi Napisano 30. april, 2006 res je tako!!! Lahko je malenkost pa ti zj... cel sistem!!! Najbolje je da gre? po ?icah (po vrsti )da ugotovi? kje je problem!!! ?e motor?ek direktno dela potem ti lahko manka ?trom!!! Preglej kam ima motor?ek narejeno maso oz. dodaj mu dodatno in tako isto naredi s plusom!!! (tako bo? vsaj vedel kaj od tega ti manka)!!! Zelo enostavno bo? zvedel z problampo-ja to je tist s krokodil?kom na konc!!!! No poro?aj kako pa kaj je da probamo kj novga ?e!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.