Violet Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Praznik tvoj je vsako leto, ?e posebej 40., poseben dan. p.s. U?ivaj na podalj?anem dopustu Citiraj
Guest BrainY Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Jeeeeeeeee Tomiii 40.-ka (ups.. mislim 20.ka ) Vse naj naj ob tvojem okroglem jubileju... za pija?o pa bo? ?e dal ?e 2x tolko let.. pa naj se ti izpolni vse kar si ?eli?! Citiraj
Symon Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 ?e 2x tolko let.. pa naj se ti izpolni vse kar si ?eli?!Ti si pa skromen! Vsaj 3x toliko! Pol ma pa dost!Komar vse najbolj?e ?e iz moje strani! Da bi bil ?e naprej tak, kot si ali pa ?e malo bolj?i (kdaj bodo temne ?ipe na avtu? ) Naj se ti uresni?ijo vse skrite ?elje. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj
suicidal Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 ej, da bi ti bilo ZARES LEPO v ?ivljenju. pa da bi bil ?e dolgo z nami (mi pa s tabo). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazda-mx3 Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 hehe....lej lej...na? flooder praznuje danes! Vseee najbolj?eeeeeee pa veliko lepega ti ?elim! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
BOBI Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 vse naj pa se na mnoga leta in dolgo sodelovanje z mazda mafio Citiraj MAZDA POWER
David Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 No tomi... pri?el je THE DAY... in ti praznuje?..... Za to leto ti naprej ?elim ogromno zdravja...pa ?im manj TAKIH obiskov..... No ?e je pa Misss doctor pol pa ?imve? takih.... hm..... ?elim ti ogroooomno lepih trenutkov....pa brez 3 para nog umes.... ?eprav ne podpiram tvojega prekomernega pitja........ CocaCole namre?..... ti useeno ?elim lepih trenutkov tudi z njo... Aja.... na ?okolado in na holesterol pa ne smem pozabit.... Zate tudi ?okoladni society club pride prav.... Aja..... dosti ?evapov tudi...... hihih Za konec pa ?e dosti lepih trenutkov z mazdico.... Kaokoli obrnem.... ti pa ?elim happy birthday my friend..... LP daVid :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Toomiiiiiiiii Neskon?no poljub?kov in vse najbolj?e za tvoj rojstni dan! MM Citiraj
blindek Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 vse naj naj stopil si v najlep?a leta Citiraj
Sishi Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Vse naj, naj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Use tanartbol, pa velik in ni? te?av z ledvicami, ?eno in otroci. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 VSe najbol?e na?emu dragemu Atu! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wiperboy Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 vse najbolj?e in veliko dobrih poslov ti ?elim Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 28. april, 2006 Prijavi Napisano 28. april, 2006 Uhuu,stari!!! VSE NAJBOLJ?EEEEEEE.... Pa ne da je ?e okrogla "spet" vdarla po tebi??? Skratka,vse naj naj ti ?elim,pa ?uvaj svojo Mazdico ,kot ?uva? familijo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 29. april, 2006 Prijavi Napisano 29. april, 2006 sicer zamujam en dan samo, ker je glih okrogla verjetno tud ti ?ura? ve? dni zato in vse naj za tvoj praznik.. Citiraj
Symon Napisano 30. april, 2006 Prijavi Napisano 30. april, 2006 Ponavadi je vsaj 1x dnevno gor zdaj ga pa ?e dolgo ?asa ni. Menda ne zdravi ma?ka tako dolgo? :ne vem: Komar zdaj te pa ?e pogre?amo... Citiraj
Violet Napisano 30. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2006 Ponavadi je vsaj 1x dnevno gor zdaj ga pa ?e dolgo ?asa ni. Menda ne zdravi ma?ka tako dolgo? :ne vem: Komar zdaj te pa ?e pogre?amo... je na podalj?anem dopustu do torka je rekel Citiraj
uklopko Napisano 30. april, 2006 Prijavi Napisano 30. april, 2006 ne pozabt name!!!! Vse naj naj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 1. maj, 2006 Prijavi Napisano 1. maj, 2006 malo sem bil odsoten, pa vendar tudi od mene iskrene ?estitke ob rojstnem dnevu, obilo zdravja in vsega kar si sam ?eli? Citiraj LP KAALman
komar Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 Hvala vsem za ?udooovite ?elje in ?estitke - ?e posebej za poljub?ke !!!! Pija?o pa ?astim ob prvi prilo?nosti - vete da!!!!! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.