mazda_mx Napisano 14. maj, 2006 Prijavi Napisano 14. maj, 2006 Poceni niso bile. Pri nakupu ti svetujejo, pa na servisu da pazi na posedanje. Da je pri vseh vzmetehtako, tudi pri novih-originalnih. Le da je % posedanja manj?i. A3M naj komu drugemu naklada take neumnosti. Res pa da je razlika ce se ene posedejo 5%, druge pa 50% . Vsaj v tem imajo prav. Citiraj
torstorm Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 jaz mam zdaj pa na vseh avtomobilih sem mel apex vzmeti pa nobene se niso posedle, prvi teden ko zmontira? se malo posedejo ,ve? pa ne, pa zadovoljen sem z njimi.Nevem kako to da se enim posedajo potem, lahko pa kupijo apex ponaredke. :D :D Pa npr. gewinde komplet od apex-a je med tabolj?imi Lp Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
blindek Napisano 25. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2006 evo pa se je za?elo naro?il sem kar nekaj delov, zakar sem se odlo?il da bom zrihtal mojo 1.6 ma?ino naro?il sem: ECU chip, ki doda do najve? 25hp, vendar ne pri?akujem tolko, potem komplet izpuh(kateri ?e bo skrivnost),potem pride spu??en 60 naprej in 45 odzadaj in ?e kar nekaj stvari...ki pa jih bom povedal ko bo zmontirano to bo upam da v roku 1-2mescev, ker ?e imam zaj maturo in podobne stvari za re?it Citiraj
Symon Napisano 25. maj, 2006 Prijavi Napisano 25. maj, 2006 Kak?en ?ip je to? Jaz bi rekel, da tole ni sli?ati dobra investicija... Razen, ?e je UNIChip in ti bodo na valjarjih optimirali elektroniko.... Citiraj
ReDevil Napisano 25. maj, 2006 Prijavi Napisano 25. maj, 2006 Blindek, vidm da se ti fajn dogaja, bo zanimivo videt tole MXko na kak?nem od prihodnih sre?anj! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainY Napisano 26. maj, 2006 Prijavi Napisano 26. maj, 2006 to ja blindek... vtrgaj se gaaa - take tunning freake rabimo Citiraj
blindek Napisano 27. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2006 ?ip sem naro?il v grazu preko kolega, ki je predsednik corvete club avstrija ne vpra?ajte kak sem do njega pri?el peljem avto tja, oni vgradijo in po?timajo vse kot mora bit...upam samo da bo vse ?im prej narejeno samo kaj ko je za mx3 vse 3× dra?je v primerjavi z drugimi avti pa tudi dobavljivost je problem...tak da bo se to en ?as vse skup vleklo zaj samo upam da dobim K.A.W. komplet vzemti 60/45 Citiraj
mazda_mx Napisano 28. maj, 2006 Prijavi Napisano 28. maj, 2006 S ECU chip pricakuj od 0 do 5KM. (da ne bos prevec razocaran potem) Citiraj
blindek Napisano 28. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2006 vem vem vendar vsaka kobila prav pride Citiraj
ReDevil Napisano 28. maj, 2006 Prijavi Napisano 28. maj, 2006 Kaj pa katelizator, to bi blo ve? kot 0 KM dodatnih??? :ne vem: Samo to ?e ne pomeni, da te na kaj napeljujem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 5. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2006 torej moja lubica gre na barvanje...zaj pa se odlo?am med metal ?rno in metal rde?o barvo... ?e ima kdo ?e kaki drug predlog naj samo pove slika za?eljena! Citiraj
ReDevil Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 ?eprav vozimi rde? avto, ti predlagam 3 druge barve! ?rno, ?rno in ?e enkat ?rno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 ?eprav vozimi rde? avto, ti predlagam 3 druge barve! ?rno, ?rno in ?e enkat ?rno! ?e bi lahko izbiral, bi tudi jaz rekel - ?rno! Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 belo, pa moder napis policija - baje tolk za?iga ta kombinacija, da se ti drugi kar umikajo in nobeden se te ne upa prehitet :ne vem: druga? pa ?rno - da bo mal spremembe, ker rde?ih je preve? Citiraj
Guest BrainY Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 a si ?e razmi?ljal da bi si dal unikatno barvo zme?at ?isto po tvojem okusu? cena bo itak ista.. samo mel bo? unikat!! malo pomisli.. Lp Citiraj
blindek Napisano 5. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2006 to sem tudi ?e premi?ljal, samo nimam idej :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 V Heliosu imajo baje popust na perla barve: z popustom naj bi bila 50.000 sit/L Mislim da je tole to Citiraj
Guest BrainY Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 to sem tudi ?e premi?ljal, samo nimam idej :ne vem: daj poka?i malo kreativnosti.. al pa ?e ?e rde?o daj me?at vsaj vinsko ... take nima nih?e .. nevem.. raje kak dan ve? premisli da ti nebo kaneje ?al! Lp Citiraj
blindek Napisano 5. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2006 saj ?e imam nekaj ?asa, zato pa sem prej tu vpra?al razmi?ljal sem o taki kombinaciji kot je na sliki, vendar tam ko je belo bi blo rede?o, tam ko pa modro pa ?rno Citiraj
Symon Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 daj poka?i malo kreativnosti.. al pa ?e ?e rde?o daj me?at vsaj vinsko ... take nima nih?e .. nevem.. raje kak dan ve? premisli da ti nebo kaneje ?al! Lp Se popolnoma strinjam. In mislim, da bi res za?igala kak?na tak?na kombinacija, ali pa kak?na perla barva. Skratka, daj raje kaj unikatnej?ega. Citiraj
blindek Napisano 5. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2006 verjetno bom dal kombinacijo ?rno rde?o, ker mam tudi notranjost ?rno rde?o VSE nekaj preve? kompliciral pa tudi nebom... Citiraj
poky Napisano 6. junij, 2006 Prijavi Napisano 6. junij, 2006 verjetno bom dal kombinacijo ?rno rde?o Po moje bo zapalilo tak ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 8. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2006 ker sem totalno ?e brez idej, bom verjetno mojo lubico naredil podobni tile cela rde?a, edino hauba ?rna, potem pa neka ?rna nalepka lepa gor meni osebno je tale mazda ?ist huda komplet body kit pa upam da pride v roku 2tednov...kupil sem pa preko ebaya Citiraj
poky Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Kolko si dal za body kit?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.