Boss Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 Mazdine motorje je neko? po licenci izdelovala KIA za v svoje avtomobile. Dandanes pa ne bi bilo ni? posebej ?udnega, ?e bi se zgodba obrnila in bi Mazda recimo dobila kak?en Hyundai/KIA motor pa naj se sli?i ?e tako bogokletno. Citiraj
mazda_mx Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 Zakaj naj bi se zgodilo kaj takega, ko pa je Mazda zadolzena za razvoj manjsih motorjev znotraj Ford koncerna? Mazdine motorje potem uporabljata tudi Ford in Volvo. Citiraj
Boss Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 ne saj ne namigujem, da se bo kaj takega zgodilo... hotel sem samo povedati, da nekdanji vajenci (Hyundai), ki so neko? kupovali tehnologijo so danes lahko u?itelji saj se z vzdr?ljivostjo in zanesljivostjo vrivajo na podro?je (zanesljivost in kvaliteta), ki ga ljubosumno ?uvajo japonske znamke kot recimo Toyota in Mazda. Citiraj
Mazda323 Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 To tudi ?ere Olje, nisi pri?o na "bol?e" Citiraj
ReDevil Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 Men je Hjundej kupe - 1. gen. oblikovno vse prej kot ?voh zadevca, ful me spominja na MX3, z boka npr. mi je celo veliko lep?i, je pa res da npr. motor 1.6 16v je vse prej kot posko?en, popije okrog 9 litrov in ve?, pa kar nekaj olja - preverjeno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 Hm... blindek ?e vedno ne vemo zakaj je mazda ?la.... Mogo?e bi pa useeno lahko namignil..... si nujno rabil ke? in si jo prodal recimo.... Citiraj Feel free....
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 blo je tak mazdico je malce napadla rja, prebarvat bi tak al tak moral celo, moral bi naredit velik servis,pil je olje ko sam satan, in ?e kar nekaj razlogov da sem ga enostavno raje prodal, ker bi druga?e imel enostavno preveliko stro?kov za mojo denarnico avto sem dal notri na nekem servisu in z nekaj dopla?ila dobil coupeja...verjamte da sem majn dopla?al kot bi pa dal za vse tisto ven zaj sem bil 1no? brez mazde in sem mel take no?ne more... Citiraj
Boss Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 kaj, a so se ti v sanjah Hyundaji prikazovali in ti ?epetali na uho: "I gonna eat your soul, muuuuuahhhhahhha" Citiraj
Guest BrainY Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 kaj, a so se ti v sanjah Hyundaji prikazovali in ti ?epetali na uho: "I gonna eat your soul, muuuuuahhhhahhha" hahahaha, mogo?e prej kaj takega:" i'm gonna dring all oil in the world " Citiraj
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 ja zelo zelo sme?no sicer pa sem mel no?ne more o mazdi, da se je nekdo v mene zaletel in kdo drug nebo predeloval mx-3 in predstavil? Citiraj
Mazda323 Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 Samo verjemi da Hyundai tudi pije olje tak da, saj bo? sam videl... Zapustit pa nas tudi ne rabi? ker pa? zaj toto zadevo vozi? Citiraj
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 saj vas nebom! ?e vedno trdim da Mazda is the best! upam samo da bo naslednji lastnik moje mazice lepo ?uval ?e bo kdo ?el v ms naj gre na peugeot servis, tam majo tudi prodajo in pogleda kak kaj moja lubica...nemorete je zgre?iti ker ma verjetno edina notri sede?e ?rno-rde? leder Citiraj
poky Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 blindek,blindek.... :ne vem: Zapusto si na?o znamko zaradi Hyundaija.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 ?e bi bol podrobno poznal razlog bi ti tudi vendar neko?, ko bom mel dovol denarja si vsekakor kupim mazdo samo pod 2.0 nesme bit...pa pod 150hp Citiraj
poky Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 samo pod 2.0 nesme bit...pa pod 150hp Mazda 3 GTA! 2.0 motor in 150hp! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 tole mi je od nekod znano http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=876639# :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA naj ?e samo enkrat nekdo omeni da je Hyundai podoben MX-3, pa ga bom UBU ! ... pa kaj ste vsi slepi in ne vidite elegance potez, ki so speljane ?ez celo MX-3. Hyundai nima niti TRETJINO te elegance... pa ?e Mazdo so v isti obliki delali od 1991 do 1998 ! majkemu... blo je tak avto sem dal notri na nekem servisu in z nekaj dopla?ila dobil coupeja...verjamte da sem majn dopla?al kot bi pa dal za vse tisto ven upam samo... da se nisi vsipal s tistim coupejem... meni ni zgledal niti malo privla?no Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 A niso ene celo 2000 letnik v USA in kaka Japonska In res mora? bit mal ?udn da jih zame?a? Citiraj
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 kaalman pregledal sem celega, peljal z njim k enemu poznancu in je tudi pregledal... zaj ?e komu od vas ni v?e?...va? problem, saj se jaz vozim z njim in ne vi... dovol me ?e vsi neke pravijo kaj sem ?el menjat pa to...da bi pa en enkrat rekel da je vredi pa ne...ma vrag po vsem tem...najboj?e bit brez ko se tak vsi samo povprek ?infajo Citiraj
Sishi Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 ...ma vrag po vsem tem...najboj?e bit brez ko se tak vsi samo povprek ?infajo Kva se sekira? :ne vem: vozi? kar ti pa?e oz. kar misli?, da se ti spla?a majo pa vsake o?i svojga malarja. Moj je ?rn Mazdine motorje je neko? po licenci izdelovala KIA za v svoje avtomobile. Dandanes pa ne bi bilo ni? posebej ?udnega, ?e bi se zgodba obrnila in bi Mazda recimo dobila kak?en Hyundai/KIA motor pa naj se sli?i ?e tako bogokletno. KIA je zakon Sem kupu zobat jermen s ?ponarji - komplet cena 12kSIT s popustom 9kSIT kako to? Ker je isti kot za KIA pride - go KIA go KIA go KIA Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
blindek Napisano 15. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2006 eh tak mi je hudo blo vkraj dat mazdico, potem pa ?e me folk jebe... Citiraj
Sishi Napisano 15. junij, 2006 Prijavi Napisano 15. junij, 2006 da nekdanji vajenci, ki so neko? kupovali tehnologijo so danes lahko u?itelji saj se z vzdr?ljivostjo in zanesljivostjo vrivajo na podro?je ,ki ga ljubosumno ?uvajo japonske znamke kot recimo Toyota in Mazda. ?e vedno so vajenci. V ve?ini uporabljajo ?e preverjeno tehnologijo, ki ima ?e odpravljene za?etne te?ave. Majhen zaostanek za top teh sploh ni slab - podlaga za zanesljivost je bolj?a. Itak pa nova top teh saks, ker skoz neki crkuje. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 Kva se sekira? :ne vem: vozi? kar ti pa?e oz. kar misli?, da se ti spla?a majo pa vsake o?i svojga malarja. Moj je ?rn KIA je zakon Sem kupu zobat jermen s ?ponarji - komplet cena 12kSIT s popustom 9kSIT kako to? Ker je isti kot za KIA pride - go KIA go KIA go KIA A si zih da ni bila Sephia mislim da 2. gen. Ker mi smo jo imeli in sem kar debelo pogledal ko sem videl da je isti motor v moji Mazdi, mislim da je tud koda motorja ista B6. Citiraj
blindek Napisano 16. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2006 v sephiji 2.gen je motor od mazde, ker jo ima kolega mogo?e jo je kdo videl, in sicer je modre barve in nekaj narejeno na njej...pa ogromni alu wing odzadaj Citiraj
KAALman Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 kaalman pregledal sem celega, peljal z njim k enemu poznancu in je tudi pregledal... zaj ?e komu od vas ni v?e?...va? problem, saj se jaz vozim z njim in ne vi... dovol me ?e vsi neke pravijo kaj sem ?el menjat pa to...da bi pa en enkrat rekel da je vredi pa ne...ma vrag po vsem tem...najboj?e bit brez ko se tak vsi samo povprek ?infajo kaj se pizdi?... ?e je to avto, ki je bil na avtobusnem prometu, potem se meni osebno pa? ni zdel OK, ko sem ga gledal (ob?asno si grem po MS par avtov ogledat tako samo iz firbca)... ampak, jaz ga nisem kupil, ti si ga, pa se bo? pa? ti vozil z njim... jaz sem samo izrazil svoje mnenje... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.