ReDevil Napisano 21. junij, 2006 Prijavi Napisano 21. junij, 2006 Blindek, drga? te pa kar razumem da ne more? dobro spat ?e ni mazde pr hi?i! Mal tut jaz razmi?ljam o tem - da bi si pred zimo kupil nekega karavana (ker skoz vozim kako ?aro okoli) in pol bi ?la prej k pa ne mazda od hi?e, samo kako bi blo to iz ?ustvenega vidika pa vpra?anje! :ne vem: Treba je prej razmi?ljat, po to?i zvonit je prepozno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 22. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2006 sicer se je pa od vsakega avta te?ko lo?iti ko se enkrat nave?e? nanj vendar ?e so dolo?eni razlogi se pa mora? kaj je je... Citiraj
Symon Napisano 22. junij, 2006 Prijavi Napisano 22. junij, 2006 V glavnem meni je Hyundai Copue, ?isto v?e?en avto. Ni dirkalnik, ampak oblike je pa ?isto v?e?ne. Ta novi je pa ?e kar strupen in bi se kar navadil sedeti v njem (zadnji? na Brn?i?evi sem ga malo pregledal ). Tako, da Blindek, jaz te podpiram, ?isto dober avto ima?, ?e si se pa (po mnenju drugih) za****l si se pa itak sam in se nimajo drugi kaj vme?avati. Raje u?ivaj. Citiraj
uklopko Napisano 22. junij, 2006 Prijavi Napisano 22. junij, 2006 blindek blindek..................................!!! coupe je stroj js te zagovarjam in podperam pri tem avtu!!! Meni tudi v?e? in neko? ga morda celo imeti!!! Ko bom dinar?ke kupu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
blindek Napisano 22. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2006 hvala in nebo nih?e ni? rihtal mx3?da nebodo vsi tak navadni... jaz sem ?e nekaj hyundaja zrihtal, pa ?e na?rti so veliki Citiraj
uklopko Napisano 22. junij, 2006 Prijavi Napisano 22. junij, 2006 keri model coupeja pa ima?!!!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
blindek Napisano 22. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2006 97letnik pridejo kmalu slike... samo bom jih raje dal pod krneki da ?e me nebodo kje lovili Citiraj
uklopko Napisano 22. junij, 2006 Prijavi Napisano 22. junij, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa to je pa stari model!!! lep je ta,js pa mam cilje na novej?i model(03letnik) ?e se bojo izpolnil pa nevem!! Pol soi pa dal tam do 1mioSIT Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 23. junij, 2006 Prijavi Napisano 23. junij, 2006 MX3jko bo oreng porihtal nek nov maher na forumu (ki je zadnji? pol uletel v Lu?e ko sem mu isti dan dal letak)! Pa da vidmo kaj bo ratalo iz njegovga avta, glih v?eri sva se sre?ala in je glih gor montiral ene strupene 17ke! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
eye Napisano 24. junij, 2006 Prijavi Napisano 24. junij, 2006 men osebno je mx-3 ?e sam po sebi dost lep tko da ne rabi? kej preve? zunanjost "rihtat" , ker pol je lahko ?e prehitro ki?asto, glede tuninga je pa treba met mal ve? $ :D Citiraj
madmax Napisano 24. junij, 2006 Prijavi Napisano 24. junij, 2006 Zelo tanka je linija med ki?om in lepim! Treba je zrihtat avto po pameti. Citiraj
ReDevil Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Kukrkol, ?e dobr da so okusi (zelo) razli?ni, drga? bi vsi vozil bevga golfa IV brez opreme, mejd in ?vica (poleti)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 26. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2006 hjoj samo golfa ne vpra?anje: kolega i??e angel eyes za mx3, a je komu ?e uspelo to kje videt v ?ivo ali pa kje videl da se da kupit? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Tole bo pa te?ko, neki sem videl da ameri?ani vzamejo od Civicov lu?i in jih predelajo samo ?udno zgleda pol, ker je treba ?e pleh porihtat pol, samo eni ga ne. Zakaj raje ne vzame recimo rde?e LED in jih vgradi v lu? in se cela parabola pol sveti, meni to deluje lep?e kot pa kake Angel eyes. Ali pa strobe kot jih imam jaz ali pa KAALman ki ima tudi nekaj spredaj narejeno samo ne v lu?eh ampak v maski. Citiraj
blindek Napisano 26. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2006 pravi da no?e met ko novoletno jelko da se bo vse bliskalo videl sem na ve?ih slikah da se dobijo neke lu?i, vendar v evropi skorajda nemogo?e dobiti... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 No jaz jih oroginal za MX-3 nisem videl vsaj sprednjih ne zadnje so pa kr lepe te okrogle. Ja ?e bo hotel imeti Angel eyes bo moral neke druge lu?i predelati druge ni Tale ima od civica In tale tud ?e en model samo ne vem zdej od ?esa imajo vse te lu?i. Citiraj
blindek Napisano 26. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2006 kaj pa ko so oni univerzalni angel eyes na ebayu?ko so krogi na katerih lahko spremeni? barvo ma kdo z tem kaj izku?enj? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Kako jih bo? pa in?taliral v MX-3 lu?i ali mislite menjati parabolo? Citiraj
blindek Napisano 27. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2006 ja kako montirati je pa druga zgodba moramo to dobro premisliti...pa kako lu? nekje najti da bi bla testna samo kak je ?udno, brez mx3 sem pa ?e vedno jo ?raufam... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Enkrat Mazda vedno Mazda Druga?e imam jaz eno lu? doma ki je brez stekla, ostalo je pa vse, no parabola je mal po?ena Citiraj
matej mx3 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Kaj takega mogo?e? Te lu?i je kolega nasel nekje na internetu samo se ne more spomnit strani. So pa za MX-3jko. Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
blindek Napisano 28. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2006 samo te so grde... v eni lu?i bi naj ble samo dolga in kratka Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Pol pa ene parabole dobit pa razdret origanlne lu?i in pol naredit na novo Citiraj
blindek Napisano 28. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2006 to bo najla?je ja... od kolega z graza sem zvedel da je nek odpad, kjer so ve?ina japonci...pravi da se najde tudi kar nekaj mx3 delov, ali celotne mazde bi se kar spla?alo pogledat Citiraj
ReDevil Napisano 1. julij, 2006 Prijavi Napisano 1. julij, 2006 Blindek - ti si mazda? - ho?e? ali no?e?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.