Guest alfaromeo155 Napisano 1. maj, 2006 Prijavi Napisano 1. maj, 2006 lep pozdrav mene pa zanima ker si mi avto neznosno rosi vendar ne nejdem filtra ce mi lahko pomagate Citiraj
David Napisano 1. maj, 2006 Prijavi Napisano 1. maj, 2006 Ne vem to?no kaj bi ti rad??? :ne vem: Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 1. maj, 2006 Prijavi Napisano 1. maj, 2006 ?e je, te se nahaja pod predalom za rokavice, bo? videl eno matico katero mora? odvit in potem filter potegne? navzven, ter seveda mora? kupit nato novega, aja pa noter o?isti vse ?ipe z ?istilom tudi to je vzrok zakaj se rosijo mogo?e ?ipe.. Citiraj
Guest alfaromeo155 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 stekla sem ocistu ker je to ponavadi pomaalo zdaj pa ne vec . Iscem pa filter kabine ker nevemkje je montiran ai pri motorju ali pa v kabini . Citiraj
Mazda323 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 Mislim da sem ti ?e odgovoril na tvoje vprasanje! Citiraj
Guest alfaromeo155 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 ja si odgovoru sam tam ni filtra sam neki aluminastga podobnga kilerju za pecka Citiraj
Mazda323 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 ja si odgovoru sam tam ni filtra sam neki aluminastga podobnga kilerju za pecka Ko si odprl si to videl ne? Ko si noter v to re?o pogledal si pa videl noter aluminijasta rebra no kot hladilnik zgleda? Od znotraj pa ni bilo popolnoma ni?? da bi lahko kaj ven potegnil? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.