ReDevil Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 A je kdo od vas ?e vozil RX8ko, ker me ful mika, da bi ?el kam na testno vo?njo, zdej pa ne vem al se da to kje zmenit, al bo treba moje mo?ne zveze uporabit in kontaktirat Wildcat, pa da potem mogo?e ona kaj zrihta! Ful bi se peljal en giro s takmu strojam! Vem da Ap?ih je vozil RX8 od Manko?a, pa zdej glih Manko?a ne morem it fehtat ?e mi jo posodi za par minut! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 kaki so pa nasploh pogoji za testno vo?njo katerega koli avtomobila? jaz bi bil popolnoma zadovoljen z mazdo 3 ali katero koli novo mazdo seveda bi pa tudi rad probal v son?nih dneh mx5 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 Js sem jo vozil . Zanimiw filing, ?isto druga?e kot "normalni" avti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda323 Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 Jah res je, tistega sre?anja se mislim vsii dobro spominjate ( kateri ste bili ) in imaste same lepe spomine nanj... ?e pa ima kdo veze pa toliko bo?e........ Citiraj
Violet Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 blindek, reDevil.... enostavno gre? v salon, kot resna stranka (urejen ) - poka?i interes za nakup, ko gre? na testno vo?njo - po dogovoru, ali vozi? ti ali prodajalec iz salona (?e vozi? sam, podpi?e? zavarovalno polico, ker odgovarja? ti za avto tisti ?as) - vse je po dogovoru. za ve? vpra?aj Wildcat jaz ?akam da pride CX7 Citiraj
David Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 (?e vozi? sam, podpi?e? zavarovalno polico, ker odgovarja? ti za avto tisti ?as) - vpra?aj Wildcat To pa nisem ?e nikoli podpisal....vse testne avte ki sem do sedaj imel sem samo dobil klu?e in ?el.... brez problemos.... LP david Citiraj Feel free....
Guest BrainY Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 ker odgovarja? ti za avto tisti ?askar pomeni da ?e povzro?i? nesre?o (po nevem kak?ni naklju?ni nesre?i) sam krije? ?kodo.. katero.. vo?enega avtomobila in tistega v katerega si se zaletel ali samo tistega v katerega si se zaletel?a niso kasko zavarovani? al pla?a? kak?ne procente? bonifikacija se od?teje tebi?.... LP Citiraj
komar Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Kolikor je meni poznano, so testni avti itak kasko zavarovani - prvi? sli?im, da bi moral za testno vo?njo karkoli podpisovat ... :ne vem: Poznam primer, ko so testnega Renaulta razbili, pa ni bilo nobenih stro?kov za stranko! Citiraj Papa, Tomi
madmax Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Jaz sem jo tudi ?e vozil, pa moram re?i da sem imel me?ane ob?utke glede avta. Avto zelo lepo (enakomerno) pospe?uje v vseh obmo?jih vrtljajev, sedenje, polo?aj za volanom je odli?en, najve?ji biser pa je zagotovo menjalnik, ki se prestavlja s tako lahkoto kot v neki igrici, hodi so neverjetno kratki, u bistvu uporablja? samo zapestje . Navkljub vsem tem lastnostim sem imel grenek okus v ustih ko sem zapu??al avto, zakaj? Zvok ki ga avto proizvaja, je katastrofa, kot bi se usedel na mlin?ek pa gasa. Nobenega rohnenja, nobenega bobnenja, tresenja....avto je preve? tih! S tem avtom ne i??e? tunelov, ?koda! To je samo moje osebno mnenje, tako da ne se obe?at na moje besede! Aja, pa za ta dnar bi jst kupu raj? kej druzga. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Madmax ti si jo vozil z originalnim loncem in takrat da res ob?utek kot da je mlin?ek, no tista ko jo je yavare vozu je imela drug lonec in je rohnel kot je treba kot kaka cestna, seveda v malo vi?jih obratih. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 hehe...mi smo vozili RX-8 z ATH-jevim izpusnim sistemom. smo ugasnili radio in odprli stresno okno, da smo lahko poslusali zvok izpusnih loncev....kot kasen cestni motor slin slin Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Marko_mx-3 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 ni bil ath od enega lokalnega mojstra je bil Citiraj
poky Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 @madmax Ja,kakega "american muscle" zvoka iz tega "?vohnega"motorja res ne bo? ven spravo.... Ampak,kot so ?e de?ki rekli,se ga da popravit malo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 3. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Jah na ta na?in sva enkat pr?la s kolegom v Acosmos, pa sva hotela RX8 malo peljat, je niti (baje) niso imeli, potem sva ?elela tanovo MX5, je niso mel testne, pol so nama pa? "podtaknil" M6 120 traktor, o vtisih v njej pa sem itak napisal v temi pod splo?na debata! :ne vem: Tko da zdej ko nasledni? odpelem iz mazda salona enga stroja, ho?em da je RX8, no al pa ?e imajo kje RX7 biturbo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainY Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 no al pa ?e imajo kje RX7 biturbo! optimist.. tud ?e bi jo imeli je sigurno nebi imeli zato da se divjaki (obo?evalci) hodimo tja naganjat z njo.. bi bil bol unikatno-razstavni eksponat glede na to da jih ne delajo ve?.. bi pa naj pri?la nova rx-7 ven ampak o tem se ?e dooolgo samo govori. Lp Citiraj
Sishi Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Ja RX7 je ?e vedno najve?ja Wankel ikona. Stroj nad stroji. Uh, mogo?e bo enkrat to mene melo Zvok ki ga avto proizvaja, je katastrofa, kot bi se usedel na mlin?ek pa gasa. Nobenega rohnenja, nobenega bobnenja, tresenja....avto je preve? tih!Drga? pa kar se sounda ti?e si poglej tole (brez turbo, brez nitrous, brez supercharger, samo 2.6 Wankel) http://videos.streetfire.net/video/7C2FE87...F3D584C8FE5.htm P.S: Wankel rules Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
blindek Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 kaaaj siiii nooooorrrrr tega se pa nebi branil ?e bo kje kaka mo?nost peljat mazdo6 ipd mi naj nekdo napi?e kam naj grem Citiraj
Mazda323 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 @Blindek, v avtocenter gre? pa jo pelje?, seveda ?e ti jo dajo, ?e pa ima? poznanstvo pa toliko bol?e @ReDevil, sem se spomnil, lahko ti jaz dam mojo Rx-8 za vozit, vendar je na daljinsko vodenje, samo je pa zrihtana fuul od zunaj Citiraj
poky Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 @ReDevil, sem se spomnil, lahko ti jaz dam mojo Rx-8 za vozit, vendar je na daljinsko vodenje, samo je pa zrihtana fuul od zunaj Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 To pa nisem ?e nikoli podpisal....vse testne avte ki sem do sedaj imel sem samo dobil klu?e in ?el.... brez problemos.... LP david formalno je tako, kot sem rekla, kako pa naredi prodajalec, je pa o?itno njegova stvar pa povej, kdaj je to bilo, kolikor vem, je zadnje ?ase bolj strogo, bom povpra?ala, kako je v Ljubljani in sporo?im Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 @ReDevil, sem se spomnil, lahko ti jaz dam mojo Rx-8 za vozit, vendar je na daljinsko vodenje, samo je pa zrihtana fuul od zunaj Ej kolk ima? to veliko, pa ali je mogo?e to ta od Nikkota, dej ?e ima? mogo?e kako slikco. Kolega i??e za model?ek bencinarja na dalinca eno ?kolko pa se baje ne da dobit. Citiraj
Mazda323 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Jup od Nikkota je, velikost pa je 1:16, slike prilepim jutri ker ga moram slikat Citiraj
Bosti Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Jaz sem peljal '?vohnej?o' verzijo lani enkrat, ko je bil test za Mobisux in je bil filing odli?en. Sploh se je poznala ogromna razlika, ko sem se usedel nazaj v svoj avto. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. maj, 2006 Prijavi Napisano 4. maj, 2006 Jup od Nikkota je, velikost pa je 1:16, slike prilepim jutri ker ga moram slikat No da ti ne bo treba slikat Kdaj gremo dirkat ker jaz imam pa RX-7 Vem smo otroc, pa kaj moremo Pa poleti naj bi Nikko izdal replike iz filma F&F: Tokio drift Citiraj
David Napisano 4. maj, 2006 Prijavi Napisano 4. maj, 2006 formalno je tako, kot sem rekla, kako pa naredi prodajalec, je pa o?itno njegova stvar pa povej, kdaj je to bilo, kolikor vem, je zadnje ?ase bolj strogo, bom povpra?ala, kako je v Ljubljani in sporo?im No violica da ti s prve roke povem kako je v ljubljani.... Gama center...ni panike, lahko stestira? avte brez ?esarkoli podpisat, A-Cosmos isto... Summit avto....Landrover dealer...tudi BP...dali so mi celo Range Roverja Sport, s ceno 21 000 000 sit za vozit brez spremstva, je pa rs da tja furam fotrovga landija ?e od za?etka.... sam useeno.... Meni do zdej ?e nikjer ni rablo podpisat ni?... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.