Skoči na vsebino

Vo?nja RX8ke!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 129
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

No pa smo jo peljali! :jupiii: ReDevil je itak vozil kot baba! :hohoho:

Rad bi se zahvalil Wildcat in Makaveliju za to vo?njo. Bilo je super, spet sem malo raz?irtil obzorja itd... Skratka, dobro se pelje, ?eprav pa pa? mi lastniki obi?ajnih Ottovih motorjev pa? nismo navajeni na kaj tak?nega in pa? ni pravega ob?utka za hitrost. :blink: OK, ?e gre? 170 potem pa vidi?, da gre? hitro ampak do 100 pa pri 4000 obratov je ob?utek popolnoma miren. :danzoman: Kot bi se peljal z obi?ajnimi pri 2500 pa ene 60km/h... Nasplo?no pospe?uje tako mirno, da samo gleda?. Res je pa to dvorezen me?. Pohodi? in se ne zgodi ni?. Pa? vedno hitreje gre? in to je to. Ampak, ko sem pa pre?altal pa veliko bolj cukne kot pri mojem. Pospe?ek rukne. Ali pa nisem znal ?altat. :P

Jah dobro je bilo v glavnem. ?e enkrat hvala!

Napisano

No pa smo jo peljali! :

Spet sem ta kratko potegnu... no test ride for meee.... :(

Feel free....

Napisano

kaj pa z350?ni primerjave!

Zrihta?? Verjamem, da je 350 ?e brutalnej?a. :blink: 3.5 V6, ve? navora, ve? konjev.... Hja a odpremo eno temo Vo?nja 350Z? :D Jaz se prvi javim! :bravo:
Napisano

?ist nenadejano sem jo dobu pod svojo komando, o?itno se je Wildcat mal usmilla socialcev mazda?ev, ki bi radi mel hitre avte! :hohoho:

323F - ?e dobr da si bil takrat v avtu, ko sem jaz vozil, druga? bi mislil da se RX8 vrti samo do 4000 rpm, ostali del obratomera pa da ima za okras! <_<

?eprav baje je bil Ap?ih ?e bolj agresiven od mene, oz. on ga je po ovinkih ?ponal, jaz pa bolj po ravnem! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Men se ?e zdej vrti od Wankla :ouje: 9.500 rpm :rispekt:

SISHI TEB BOJO NA POGREBNI KAMEN NASLIKALWANKLA
Napisano

Men edino ni jasno kaj je un ata s ta ?rno - na Dregu SG nekaj ?trikal med vo?njo al kaj (res da ima "le" 190 KM verzijo), ampak da ga je bravo HGT gladko nesel, oz. da je imel komaj slabo sekundo bol? cajt od moje rde?eko?e princese, to pa je vseeno mal nenavadno! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

To mi je pa kolega pravo za toto ?rno Mazdico,da je "star?ek" bolj slabo vozo!! Samo ni vedo kolko KM ma! <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Men edino ni jasno kaj je un ata s ta ?rno - na Dregu SG nekaj ?trikal med vo?njo al kaj (res da ima "le" 190 KM verzijo), ampak da ga je bravo HGT gladko nesel, oz. da je imel komaj slabo sekundo bol? cajt od moje rde?eko?e princese, to pa je vseeno mal nenavadno! :ne vem:

Un model ima "ta ?voh" model s 190 km-ji !!! Vem ker ga poznam :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

SISHI TEB BOJO NA POGREBNI KAMEN NASLIKALWANKLA

O tem ni dvoma B)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

ja z vo?njo avta je tko (moje mnenje) po ravnem znamo vsi hitr pelat, skoz ovinke pa ne upamo vsi pelat vse avte na ?PO?ES?. tko da RX8 ni ?la n? po?es skoz ovinke, bilo je pa verjetno bliz, ne vem, ker ni n? odna?al.

sam vem pa to da bi z mojo F-ko pri taki hiotrosti ?e razmi?lal al bo ?lo po?es al ?e lepo v ovinek, seveda odvisno kako bi delal z volanom. z RX-ko se pa nisem hotu preve? igrat, k sm pa? bil prvi voznik in jih je ?e velik ?akal na vo?njo.

LP

in HVALA za tako lepo dogodiv??ino z RX8

Napisano

ja z vo?njo avta je tko (moje mnenje) po ravnem znamo vsi hitr pelat, skoz ovinke pa ne upamo vsi pelat vse avte na ?PO?ES?. tko da RX8 ni ?la n? po?es skoz ovinke, bilo je pa verjetno bliz, ne vem, ker ni n? odna?al.

sam vem pa to da bi z mojo F-ko pri taki hiotrosti ?e razmi?lal al bo ?lo po?es al ?e lepo v ovinek, seveda odvisno kako bi delal z volanom.

Ja, ampak avto ni bil tvoj, pa vreden je 8 MIO SITov... Ne bi se jaz prvi? usedel v tak avto pa ga teral ?ez ovinke sploh pa ne nekje, kjer se prakti?no prvi? pelje?... :whatever: OK saj nima veze samo tako.... Odgovornost pa to. :P

Moja edina napaka pri vo?nji je bila pa najbr? to, da nisem na?el v rikverc na za?etku. :hohoho:

Napisano

Ja, ampak avto ni bil tvoj, pa vreden je 8 MIO SITov... Ne bi se jaz prvi? usedel v tak avto pa ga teral ?ez ovinke sploh pa ne nekje, kjer se prakti?no prvi? pelje?... :whatever: OK saj nima veze samo tako.... Odgovornost pa to. :P

Moja edina napaka pri vo?nji je bila pa najbr? to, da nisem na?el v rikverc na za?etku. :hohoho:

Sem sli?al da je rikverc pri RX 8 za dopla?ilo, :whatever::whatever:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ve? kaj Javar, ta ?voh al ne ta ?voh, ?e zmer ima kar nekaj kavalov pod havbo in bi marsikdo od mazda mafie, npr. Sajmon znal bistveno drga? realizirat vso papirnato brutalnost! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

...bi marsikdo od mazda mafie, npr. Sajmon znal bistveno drga? realizirat vso papirnato brutalnost! <_<

:hohoho: Pa od kje tebi ta ideja??? Kaj je na mojem ?altanju tako impresivnega? :ne vem:

:D

Napisano

ja... na hitr ?alta?, pa zato mal cukne. in to je impresionisti?no. sicer pa bol? tak , kokr da sklopko spu??a?,dokler je ne zavoha? :P

pospe?ki so res taki umirjeni,ne ?uti? tiste brutalnosti. morte pa fantje tud vedet, da smo se na pikniku skoz vozl 3je ali 4je not, kar pomeni cca 300kg "balasta".(al pa ?e ve?,?e je kdo mel polne jajce) :D

tist ki je pa dragu v SG, pa js tud ne vem ka je delu! al jo pa ni poteru nad 4kilo obratov, oziroma je prehit ?altal. po moje :ne vem:

Only those without any talent, have no obsessions!

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Loh bi se reklo da je Makaveli pravi mazda X Rentacar maher! :bravo:

On in Redwind bosta ?e vedla kaj ho?em s tem povedat, samo Wildcat pa ne sme zvedet! :ne vem:

NO ene 3 dni nazaj sem se total izmu?en vra?al iz Humanica, pa potam sre?am Makavelija, pa mi re?e da lahko mal "zafurkam" od Miss Wild MX5ko, pa sem z veseljem prevzel krmilo in sva se z odprto streho mal popeljala po obvoznic, blo je noooro! :bravo:

POl ?ez pol urce pa sem se spet usedel v svojo rde?o ropotuljo (pravi d?ip in 1-prostorec proti Mxki)! <_<

Skratka TNX za to fino dogodiv??ino! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

eh, sploh ni blo tak, ka se la?e???? :D

to se je teb sam sanjalo :P

sicer pa noben ni reku ,da wildy ne sme zvedet.

sicer pa... dej mi naslov, da ti ra?un za benz po?lem :harhar:

:D:D:D

pa btw, tvoj avto ni d?ip! js bi tut rad enkrat en giro s tvojim naredo!

Only those without any talent, have no obsessions!

Napisano

js bi tut rad enkrat en giro s tvojim naredo!

lol, na to pa sploh ni noben pomislu... :hohoho:

Napisano

Ok Makaveli - ti po?ljem predra?un za stro?ke vo?nje rde?ega vraga! :hohoho:

Samo pol po vo?nji MX5ke mi je blo ful ?udno ko je bila pol cel cajt streha nad mano (kot ?e vedno pred tem)! :hohoho:

Aja drga? pa je Makaveli tut povedal da sva RedWind in jaz najbolj pametno (beri: u?iva?ko - nenevarno) odpeljala testno vo?njo v Lu?ah in okolici! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.