tornado Napisano 2. maj, 2006 Prijavi Napisano 2. maj, 2006 Lep pozdrav, a ima kdo ali pa ve kdo za koga, ki bi mi prodal alu plati??a za mazdo 6 1.8. te. Hvala za informacije. Citiraj
David Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 I??e? original?? 16' 17' 18' :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 Kot ti je ?e David napisal,napi?i velikost feln! Meni samo ni jasno zakaj rabi? original Mazdine?? Niso ravno biser lepote,pa ?e prepla?al jih bo?.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
tornado Napisano 3. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2006 15 col, ne rabim ravno original Citiraj
poky Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 15 col, ne rabim ravno original Hmm,kaj to rabi? za zimske gume tako malo dimenzijo?? Pod male oglase si ?e gledal,tam se marsikaj najde? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Bozo09 Napisano 3. maj, 2006 Prijavi Napisano 3. maj, 2006 jaz sn na?o felne na "bolhi" in sem znjimi zaenkrat zelo zadovoljen. Jaz mam sicer samo 14", ampak vseeno dobro zgleda Citiraj
komar Napisano 4. maj, 2006 Prijavi Napisano 4. maj, 2006 15 col, ne rabim ravno original Premajhne za Mazdo 6 - bo prav sme?no zgledala... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
janik Napisano 5. maj, 2006 Prijavi Napisano 5. maj, 2006 Premajhne za Mazdo 6 - bo prav sme?no zgledala... :ne vem: se strinjam, pa tudi razlika v ceni med 15" in 16" gumami je prav sme?no majhna. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.