tomlc Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Bencin kolkr veste se bo danes pono?i spet zvi?al:''Vse vrste goriv bodo dosegle rekordne vrednosti. Liter 95-oktanskega bencina bo dra?ji za skoraj 14 tolarjev.'' Ve? na: http://24ur.com/naslovnica/novice/gospodar...508_3073634.php Najprej se je podra?il za 12, zdej pa ?e za 14 tolarjev. ?e mal prera?unamo damo za tank (45l) 95 oktanskega bencina1170 sit ve?. Na mesec 3510sit ve?, ?e tankamo trikrat na mesc..... Mislte da bo ?la cena bencina ?e kej dol? ... al sam ?e gor ... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Kaj si ti mal zgre?il en topic,eden je ?e o ceni bencina Citiraj
tomlc Napisano 8. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Nism nikjer najdu da bi se pogovarjali o tej podra?itvi. Brez zamere sam obvestit sem vas hotu. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Z jutri?njim dnem (danes opolno?i) se bodo drasti?no zvi?ale maloprodajne cene goriv (cene so izra?ene v SIT/liter): Nove maloprodajne cene: - Neosvin?eni 95-oktanski bencin bo zna?al 251,60 SIT (prej 237,90 SIT); - 100-oktanski bencin bo zna?al 255,80 SIT(prej 239,20 SIT); - Dizelsko gorivo bo zna?alo 240,50 SIT (prej 229,10 SIT); - Kurilno olje ekstra lahko pa 157,90 SIT (prej 144,50 SIT). Cene bodo veljale mesec dni. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Boli me qurac, tud ?e je 300 sit/liter. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 Vsi veseli in zadovoljni, predvsem tisti ki se velik vozmo in nimamo neomejenih dohodkov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
crunchas Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 A jebemu, ba? sam po?el tankati sa Eurosuper 100! Citiraj Shot at 2007-07-12
poky Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 No hvalabogu da sn danes tankal,ker sn mel tak ?e prazen tank! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 8. maj, 2006 Prijavi Napisano 8. maj, 2006 dnevno nekje 80km...pa tudi sama ravnica in ?e malo te?jo nogo mam...tak da bo to bolelo pri denarnici Citiraj
ReDevil Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz ?e ni dost drag, ker so skoz gu?ve po cest kadarkol se pele?, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih za?elo ve? skupaj vozit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 js pa pravm tko!!! Tisti ki smo odvisni od avta(zaradi slu?be,?elje po napihovanju itd.)no ta drugo malo za ?alo kjer je tudi nekaj resnice bomo pripravljeni od?tet tud 300sit za liter ali ve?!!!! V nekaterih primerih pa celo prisiljeni...................ali pa? ustane? V?ERAJ da pride? do JUTRI v slu?bo!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz ?e ni dost drag, ker so skoz gu?ve po cest kadarkol se pele?, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih za?elo ve? skupaj vozit! ej... a po tvoje naj familijo na ?iht peljem, da se ne bom sam vozil, ?e grem pa z mojega kraja edini tja delat, pa ?e delo mamo tako, da nikdar ne ve? kdaj bo? ?el domov, eni smo pa? prisiljeni bit sami z avtom Citiraj LP KAALman
Violet Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz ?e ni dost drag, ker so skoz gu?ve po cest kadarkol se pele?, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih za?elo ve? skupaj vozit! da je v vsakem tretjem ali ?etrtem avtomobilu prisotna ve? ko ena oseba, to bo skoz, ne glede na cene bencina, verjetno ?e poredkeje, da pa v jutranjih konicah delajo gu?vo po mestu ?tudentje (teh je najve?) in pa upokojenci - in sedi samo eden v avtomobilu, to mi ni jasno, se pa lepo vidi, kdo ima ke?. Citiraj
Boss Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 ej... a po tvoje naj familijo na ?iht peljem, da se ne bom sam vozil, ?e grem pa z mojega kraja edini tja delat, pa ?e delo mamo tako, da nikdar ne ve? kdaj bo? ?el domov, eni smo pa? prisiljeni bit sami z avtom tako, familijo na ?iht, da ne bo? imel slabega ob?utka, da se sam v avtu pelje? Citiraj
madmax Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Mene te podra?itve bencina sploh ne ganejo, tankam vedno za jurja! Citiraj
Boss Napisano 21. maj, 2006 Prijavi Napisano 21. maj, 2006 a potemtakem na bencinski tudi stanuje??? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.