suicidal Napisano 17. maj, 2006 Prijavi Napisano 17. maj, 2006 hudi?a. saj ne da bi imel kaj proti, ampak a zdaj bomo pa kar reklame imeli. ja tudi prav. (to ni kritika, zgolj opazka na novost). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Ja,tudi jaz sn kr pogledal,?e se nisn slu?ajno zmoto v strani.... Nisn navajen pa?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 To je Samc objavil.... na? admin in hkrati organizator tega ?ura..... Jest sem pa tudi nooot.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 a barman David, ki bo izvajal vragolije - se prav fantje, svoje punce pustite doma, da ne bo David izvajal vragolije na njih Citiraj
David Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 a barman David, ki bo izvajal vragolije - se prav fantje, svoje punce pustite doma, da ne bo David izvajal vragolije na njih Ne ne ne jest pa nisem tak.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Ne ne ne jest pa nisem tak.... Doka?i, doka?i ......! :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Sam za info, to ni prva reklama, ki se pojavlja na nasem forumu Vsak, ki zeli kaj prispevat v delovanje foruma, lahko kontaktira bostija in se zmeni za kaksen banner....sploh tej, ki forum izrabljate za prodajo in zasluzek... Ja ja...David...angelcek....se ci credi...bwahaha Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Doka?i, doka?i ......! :ne vem: Ja ja...David...angelcek....se ci credi...bwahaha Barabule jedne.... Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 V bistvu so bili v prejsnji obliki foruma stalno bannerji gor, potem sem jih umaknil, ker jih tudi sam ne maram. Zdaj pa gre pac za uslugo (ali bolje receno kompenzacijo) administratorju streznika, kjer gostuje tudi nas forum. Tako da do naslednjega petka boste gledali ta banner, potem pa ga umaknem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Men je prou ql ?e je kak banner gor, je malo spremembe. Komur pa ni v?e? pa naj ga NE gleda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Hja jaz sem tudi pogledal kaj je zdaj to ampak, ko sem videl, da je dobrodelna sem rekel pa naj bo. Citiraj
Guest BrainY Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 v bistvu mi je vseeno ?e je gor saj konc koncev gostovanje tud ni zastonj... Morate pa priznat da ma sexy o?ke smolar?i Citiraj
suicidal Napisano 18. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2006 podobne kot ?are Pak (?e kdo pozna). drga? pa naj kar bo tam gor, tale Adi. ok, ne zdaj za zmeraj, do naslednjega petka bo ravno prav, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Komur pa ni v?e? pa naj ga NE gleda. No ja,?e bi tam bla slika kake,kaj jaz vem,recimo Severine ali kake druge podobne"umetnice",bi z veseljem pogledal gor,ampak Adi!!! To pa nekak ne pade v o?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 ampak Adi!!! To pa nekak ne pade v o?i! ti pa res nima? nobenga okusa Citiraj
poky Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 ti pa res nima? nobenga okusa Za mo?ke res ne,za ?enske pa for sure! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Samc Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 prosim potrpite do petka glede reklame .... obljubim da vas pol nekaj casa nam vec moril z reklamami .... hkrati vas pa vse vljudno vabim na koncert in se marsikaj drugega, ki bo zravn na prizoriscu vkljucno z Davidom:) Citiraj Igre, Igre, Igrice,... / SLO Imenik
Marko_mx-3 Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Mene ?isto ni? ne moti tale reklama Citiraj
LEPI Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 mene tui n? ne mot.Na za?etku je blo sicer mal zei je pa sploh ve? ne upazm Citiraj
Symon Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Ampak te velike modre p?i me opazujejo! Citiraj
LEPI Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Ampak te velike modre p?i me opazujejo! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.