Rocky Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 ma kdo kj pojma v programeranju? en programcek bi mogl napisat, pa po pravic povem, da se mi se sanja ne... gre tkole nakako: Laľji del: ?elimo narediti program za vodenje evidence zaposlenih v nekejm podjetju. Program naj bo menijsko voden tekstovnega menija. Ob zagonu naj nas pri?aka naslednji meni: 1 - Dodaj zaposlenega 2 - Izpis zaposlenih 1 - Dodaj zaposlenega: Evidenco bomo vodili o naslednjih zaposlenih: 1 - ?tudent (podatki vodeni: ime, priimek, ąt. ątudentske izkaznice) 2 - Zaposleni za dolo?en ?as (podatki: ime, priimek, dav?na ątevilka, trajanje) 3 - Zaposleni za nedolo?en ?as (podatki: ime, priimek, dav?na) 4 - Tujci (podatki: ime, priimek, ąt. delovne vize) Za vsakega zaposlenega naj se ob pritisku funkcijske tipke izpiąejo vnostna polja. Ob uspeąnem oz. neuspeąnem vnosu zaposlenega naj nas vrna na za?etni meni. 2 - Izpis zaposlenih: Izpiąejo (na konzolo) naj se vsi podatki o vseh zaposlenih. Teľji del: Podatki naj se sproti zapisujejo v datoteko. Format zapisovanja v datoteko si dolo?ite sami. Podatki naj se ob zagonu preberejo iz datoteke (v kolikor obstaja). Za?etnemu meniju naj se doda funkcija 3 - Statistika: Izpiąe naj se ątevilo zaposlenih, ątevilo zaposlenih posameznega tipa, deleľ. baje ni velik dela, ce znas seveda castim ksn drink... Citiraj
Symon Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 Da bi to jaz znal! Matr bi se igral ej, bi bil ?e ve? ?asa za compom... Citiraj
Rocky Napisano 20. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2006 sej to sem dal cist tko gor, ce je slucajno ksn k res obvlada... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.